Free Image Hosting

Tuesday, November 20, 2007

0 comments
lama x menjenguk blog nie...dah abis semua dah...final dah lps...alhamdulillah...past nie nak g LI pulak...harap2 dpt wat yg terbaik...selamat tinggal UTHM...gedung ilmu yang telah memberikan seribu satu pengajaran...tamat dah bach...lps nie nak smbg lah plk...hehehe...master...impian..mintak2 jadilah hendaknya...tgh nak cari penaja...tp part sedih bila nak tgglkan kwn2...huhuhu...anyway dah bertambah list jemputan kawin...hahahahah...anyway gud luck pada semua kwn2 yg akan smbg blaja...n pd yg keje..keje lek lok.... :)

Tuesday, October 2, 2007

Monday, October 1, 2007

~~mengantuk~~

0 comments
~~gambo ini merupakan gambo bdk2 yg mengantuk hari nie...except yg tudung coklat..sbb dia dah xde..g LI~~

hurm...hari nie hari mengantuk satu rumah aku... :D x tau ar nape...padahal nak kata mkn tghari...tp hari nie pose...tp ngantuk dia lain mcm...x boleh nak dibendungkan lg....huhuhu..jgn ar waktu nak final nanti ngantuk mcm hari nie...nie pun aku tgh ngantuk...tp esk ada quiz MIS n DL...so kena study sebelum tido... :D phm2 lah..kalu study atas toto..mcm2 leh jd...hahaha...smpi sini dulu...esk smbg... :D

~~selamat hari raya~~

0 comments

di kesempatan ini..sy ingin mengucpkan jutaan kemaafan kepada semua indvdu yg terlibat dalam hidup sy...samada scr sengaja @ x...di harap hari mendatang kita akan lbh bahagia dgn rahmatnya....

Saturday, September 29, 2007

joomla vs dreamweaver

0 comments
hurm...tension btl bila memikirkan projek yang berlambak-lambak nak kena settle..after cuti kena present projek pulak...nasiblah satu je yang kena present..kalu x mahu tunggang-langgang hidup di buatnya...nie nak citer pasal pojek digital library...huhuhu..dah ar sorang je yg amik subjek nie (akulah tue...) past 2 pojek nak kena bangunkan digital library...what the h*** is it...mula-mula macam ada idea..past tue stuck!!!!nie lah bab paling aku nak hangin...main stuck2 pulak...ari tue..masa 1st development..guna open source JOOMLA..past tu bila dah dipertengahan jalan...dah syok2 wat...dah kena tkr...sbb satu sbb..stuck!!then skrg nie guna dreamweaver..nie best ar...dah nak siap pun..sonok sikit....kalu tahulah..baik guna dreamweaver dari awal... :( tp xpe...leh gak blaja OS JOOMLA nie...mana tau...nak digunakan dikemudian hari.... :P tp ingatlah.... PILIH BETUL2 PERISIAN sblm memulakan tgs...huhuhu...terutamanya web development... :D

****rasa nak TAMPO org!!!!

Sunday, July 22, 2007

0 comments

happy!!! tue je yg boleh digambarkan saat nie...yelah...bygkan dah 10 tahun x jumpa nie hari nie dalam sejarah...hahahha....jmpa blk member2 sekolah rendah..SEKOLAH KEBANGSAAN SUNGAI ROKAM,IPOH...best yg teramat sgt...lg yg bestnya dpt tgk gambo2 kwn yg dah kian membesar...ekekeke... :D past 2 dpt jgk tgk gambar sorang eh! dua org member sekolah aku yg kawin sesama sendiri...x lewat lg kot nak wish happy anniversary untuk alan n shu....dia org nie mmg gempak abis....dr sekolah rendah 2....isk2...hope semua kwn2 aku dpt bahagia mcm diaorg....2 jelah kot wat masa nie...nak smbg wat esemen yg berlonggok2....jumpa dilain hari... :D

FRIENDS

0 comments

A friend is someone we turn to
when our spirits need a lift.
A friend is someone we treasure
for our friendship is a gift.
A friend is someone who fills our lives
with beauty, joy, and grace.
And makes the whole world we live in
a better and happier place.

- Jean Kyler McManus -

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template