Free Image Hosting

Saturday, September 29, 2007

joomla vs dreamweaver

hurm...tension btl bila memikirkan projek yang berlambak-lambak nak kena settle..after cuti kena present projek pulak...nasiblah satu je yang kena present..kalu x mahu tunggang-langgang hidup di buatnya...nie nak citer pasal pojek digital library...huhuhu..dah ar sorang je yg amik subjek nie (akulah tue...) past 2 pojek nak kena bangunkan digital library...what the h*** is it...mula-mula macam ada idea..past tue stuck!!!!nie lah bab paling aku nak hangin...main stuck2 pulak...ari tue..masa 1st development..guna open source JOOMLA..past tu bila dah dipertengahan jalan...dah syok2 wat...dah kena tkr...sbb satu sbb..stuck!!then skrg nie guna dreamweaver..nie best ar...dah nak siap pun..sonok sikit....kalu tahulah..baik guna dreamweaver dari awal... :( tp xpe...leh gak blaja OS JOOMLA nie...mana tau...nak digunakan dikemudian hari.... :P tp ingatlah.... PILIH BETUL2 PERISIAN sblm memulakan tgs...huhuhu...terutamanya web development... :D

****rasa nak TAMPO org!!!!

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template