Free Image Hosting

Tuesday, February 19, 2008

INFOSYS global internship program (india)

::nielah salah satu bangunan infosys::

:D baru2 nie attend unt sesi test n temuduga untuk ke infosys india..semua di tanggung tu kalu dpt pg...so dgn rasa excited nak mencuba n mana tau kot2 dpt foundation 2...best jgk...pg india 5 bln...:D best..so pada tanggal 17 februari 'me' menjejakkan semula kaki d permukaan tanah batu pahat johor...hehehe stlh 2 bln x g sana..smpi je trs g umah member unt take a rest dan tido kat sana wat sehari...the next day, 18 februari...hari yang ditunggu2 untuk wat test n interview... so kul 8 dah terpacak kat dewan peperiksaan F2 unt wat test..dengan penuh semangat waja..hahaha..masuk ar dewan unt wat test...ramai gak yang nak mencuba nasib..ada 3 set soalan and last sekali interview..set2 soalan dia logical, applitude n essay...hahaha..ssh sgt2 soalan dia..tp sbb nak g india punya pasal...jenuh memerah otak..and alhamdulillah semua berjalan lncr..every single question di jwb dgn baik (tanggapan jelah,..:D) markah bg setiap test 50 n jwp dlm masa sejam setiap soalan...essay je 30 minit..past abis 2 ingat kan interview unt calon yang 'lepas' ujian rupa2nya semua yg attend interview hari yang sama...interview dia a verrrrrrryyyy simple quest!test dia yg ssh bangeeeeeet! dah settle semua 2...skrg tggu JPT call...kalu dpt besht sgt2...kalu x , cuba lain tahun... :D


::wat member2 yang amik jgk test 2...kalo dpt g jgn lupa gue!::

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template