Free Image Hosting

Thursday, February 14, 2008

SELAMAT HARI KEKASIH

hurm....SELAMAT MENYAMBUT HARI KEKASIH pada sume2...hari kekasih x semestinya hari nie je..hari lain2 pun kita kena sentiasa berkasih syg...bkn syg kat pakwe je...tp kat semua makhluk kat muka bumi ciptaan allah s.w.t yang indah lg permai ni. kalulah kita xde perasaan kasih dansayang..x taulah apa akan jadi...but not everybody have the same feelings..kalu semua ada that kind of feelings (love) mesti xde yang nak berperang sana sini... :) di harap lepas nie mari kita semua berkasih sayang sesama kita berdasarkan landasan yang betul....

On Valentine’s Day, we think about
The people who are dear,
How much they add to life’s delight
Whenever they are near.
You’ve always been a total joy
Such pleasant company,
I/We very much appreciate
Our compatibility!

2 comments:

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template