Free Image Hosting

Friday, March 14, 2008

hari ni cuti.....

Hehehe…saje je isytihar cuti sendiri..penatlah..x lrt ngadap pc wat programming…alhamdulillah projek dah 90% siap…and this coming Tuesday I’ll present the project to my boss :D (industrial training boss…).. so sempena cuti yg sengaja dibuat2 nie…sy pun kuar lah dr pg td smpi kul 4 td survey baju unt tunang bln 4 nie…rasa mcm dah dkt sgt2…blh perempuan nie x prepare apa2 pun…tp sblh lelaki dah separuh siap dah..adus…penin mcm nie….tema warna pun x tau lg..so, 1st step yg sy amik unt majlis 2…ialah pg meronda pekan ipoh nie g kedai cari baju…so meronda2lah sy kat pekan ipoh nie unt g survey baju unt disewa…(mcm dah nak kawin je.. :D)...bknnya apa..kalo beli nanti...x berbaloi...x pki pun .... :D so, cari punya cari….tup2 jumpa satu kedai nie…baju dia semua cantik2….so ushalah semua baju yg ada kat kedai 2…tetiba terpandang satu baju kebaya labuh warna putih beads biru…cantik sgt2…kain dia meleret2.. :D sbnrnya putih bkn warna tema tp tetiba je mata nie berkenan sgt2…maybe ada beads biru kot (blue is my fav color :D)…so tanyalah kos dia…terkejut gila bila dia bg tau kos sekian2..murah 2….sewa baju+aksesori dgn harga yg berpatutan..bg sy murah sgt2….so esk nak ajak mak g kedai 2 pg ‘chop’ awal2…mana tau kot2 org kebas…hehehehe…nyway thx to all my friends yg wish for this becoming engagement day….kalo yg x dijemput 2…jgn kecik ati…kenduri kawin wan ajak semua sekali… :D ok…smpi sini dulu…nanti wan smbg lg…muax ;*

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template