Free Image Hosting

Sunday, March 16, 2008

pusing2...

Salam…selamat petang sume…hurm..smlm me n my mom dah g kedai unt sewa baju tunang… J dpt jgk bj yg sy suke…best2..past je g sewa baju…pg pulak survey tmpt unt wat tmphn hntrn…adus penin jgk ek..baru nak bertunang nie..blum kawin lg…huhuhu..nasiblah supported by ma&pa hahhaha…survey punya survey jmpa satu kedai ne…cantik sgt gubahan yg dia buat…tp kos nye…ehem2… so proses survey kedai unt gubah hantaran berhenti setakat 2 je..coz my mum dah suke gubahan kat kedai 2….so..now my turn to think apa benda nak hntr nie…tunang nie xdelah hntr brg2 lg…tp sbb x hntr brg2 2 yg penin 2…huhuhu..nyway any idea?? Smpi sini…. Muax!

2 comments:

  1. hahah.. been there done that! hahaha.. so 1st nak tahu brape dulang? 1st dulang dh taken by daunsireh,then prob kain utk nikah nnt,chocs, fruits,i did gave him a watch, oh cake!mmm..n prob kuih or CUPCAKES!!mcm2 bole.. n oso got ppl sen bunga rampai in nice bekas..

    ReplyDelete
  2. thx fatin... :D wan dah penin dah nie...dia bg 11 n wan mesti kena bls 13 kan???huuhhuhu..nak memikirkan 13 brg nie...adus...penin2..nway..thx again for the idea..:)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template