Free Image Hosting

Wednesday, March 12, 2008

teka-teki...

hari nie genap 3 hari perak xde MB..n alhamdulillah everything going well..xde apa2 mslh..cuma bila g keje kat suk 2 rasa mcm ada darurat je area 2..yelah..polis merata2..toleh kiri,nmpk polis,pusing kanan nampak fru...huhuhu..rasa dlm tahanan.. :D anyway, td dlm tv3 sultan perak tuanku azlan dah wat solution, and the new perak mb has been announced..esk majlis angkat sumpah as a new mb will be held at istana iskandariah kuala kangsar...alhamdulillah sultan dah wat decission yg dikira baik... :) dan esk akan jd hari yang baru bg kerajaan negeri perak...and for sure bilik mb perak kat tingkat atas pejabat tmpt aku praktikal akan diisi stlh 3 hari kosong...diharap pertabalan mb baru nie akan menjadikan negeri perak lbh maju...dan harap diaorg dpt laksanakan apa yg tlh dijanjikan...aku sbrnya x brp suke sgt politik....tp bila dah smpi 3 hari xde mb riso jgk...baru 3 hari dah riso..blum 3 thn...huhu..nsb tuanku wa decission cepat... :)...bg negeri2 yg lain...bekerjasamalah dgn mb baru @ lama anda...x kisah sapa diaorg..asalkan ia dpt membantu membangunkan negeri dan negara kita yg tercinta MALAYSIA....

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template