Free Image Hosting

Sunday, March 2, 2008

totalife...

assalamualaikum n very2 good morning@afternoon@evening to the viewers or readers who entered my blog.. :) today i would like to share to all of you about slimming project that i've attend this morning.....haha...sound like i wanna give a speech!! :D hurm back to normal talk.. sbnrnya hari i've attend a slimming project yg di anjurkan oleh totalife malaysia tp untuk nothern region...so pg2 buta dlm kul 7pg wan dgn smgt yg waja g ke totalife perak dc untuk attend projek... :D mula2 pg2 diaorg kasik minum teh apa kebende ntah...bau dia...'busuk' tp sedap..hahahah...u know what i mean.. ;) past 2 ada lah beberapa aktivit...aktiviti yg berlangsung dari jam 8.30pg hingga 5.30 ptg best sgt2...tp adalah beberp slot yg membosankan..iaitu aktiviti ceramah..hahaha...jgn tipu kalo ada org suke dgr ceramah yg pjg berjela2...hehehe...tp x nafikan ramai gak yg suke dgr ceramah...sy pun suke..tp kalo dah 'membebel' x tentu arah...mata n minda pun dah terbang entah kemana...tp ada lah beberp aktiviti yg best...such as dancing (ala2 disco gitu ;P), excersice for arms and tummy (bhgn2 yg sensitif)....n ada lglah aktiviti yg menarik...sepjgn hari nie...diaorg x provide mknan berat2...cuma minum 'fiber' je... :D bila dah minum je..fhm2lah..asyik ke toilet jelah..hahaha(maksudnya proses buang toksin bgs.. :D)...bila dah tamat satu persatu sesi ceramah...smpilah sesi ceramah yg terakhir..iaitu dari testimonial yg tlh mencuba produk totalife nie...mula2 mcm x percaya,almaklumlah...tempek2 je gambo kat slide n show to us the comparison before and after...but today...ada betul2 individu yg dah jadi 'langsing' datang....bayangkan dulu....berat dia 103kg...skrg 65kg...cuba bygkan...dalam masa 5 bulan mkn @ minum produk nie...n ramai lg testimonial yg datang....semua yg hadir teruja gila dgn perubahan 2.. (termasuk wan...hehehe)...last sekali...biasalah...JUALAN PRODUK...:D produk dia mmg mahal ya ampun....jgn diharap nak dapat puluh2...plg murah rm384 unt supllement seminggu...hahahaha....tp nak dijadikan cerita, ada sorang amoi@aunty beli produk dkt rm10k.....wa!!!!manyak terkejut....tp...if you have money you can buy anything you want.. (no money no talk...student mcm saya...hahahaha)....lps je aktivit JUALAN BARANG nie...habislah sudh aktiviti slimming project A....dan sy pun blk melepaskan lelah selepas menari bagai nak rak kat perak dc totalife... (dah lama x menari...sengal sana-sini.. :D) mlm nie lgsg x mkn nasi...bkn sbb diet..tp dah KEMBUNG AIR hahahahaha.....sampai sini dulu....nanti citer lain pulak.. :D

2 comments:

  1. laaaaa..rupanya dia aktif blog...ingat blog hari tu sama ajer....kira dtg melawat yaaa ni...

    ReplyDelete
  2. hahahaha...baru tau...mmg tgh aktif.. :)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template