Free Image Hosting

Sunday, April 13, 2008

Engagement preparation update!!!

Yesterday, i’ve been going out with my mum (sponsor beso unt this engagement ceremony..heheh)…1stly g butik pengantin g fitting baju…hurm..nmpk comel sgt…hehehe..perasan sendiri.. :P tp x jugak…sbb pekerja butik tu pun ckp I comel masa pki baju tu...hahahahah..(nak kasik larislah tu…)…lantaklah dia… masa fitting tue juga pekerja butik tu tunjuk sekalilah apa barang lg yg dia kasik selain baju yang CANTIK tu…hehhe..(nanti gamba akan diupload..tunggu…)so, dah puas hati ngan baju…(khamis nie baru amik..)..g pulak pasaraya megoplex kat area medan gopeng nie unt tempah beberapa lg jenis biskut..(masih x siap2 lg hntrn.. :( )..dah tempah tu tetiba ada sorang mamat nie tahan mak aku unt jual barang dia…tmpt urut kaki…tp dia bkn urut kaki je..tp multifunction.. :D so..apa lg..berkat kepetahan org yg menahan tu berkata2…mak pun apa lg..terus je ari nie 13th april beli benda tu…hahaha..tp benda tu bagus..dpt pengiktirafan Malaysia book of record lg…harga dia boleh tahan… :) eh!berbalik kepada citer kat megopleks tu…dah siap2 tempah biskut@hantaran tu..tetiba mak suruh tpon myGugglyBear a.k.a bakal tunang..nak mintak drive g kedai nak beli karpet…hahaha…umah x ckp karpet..adus…so dtlah myGugglyBear tu jd drebar kitaorg jap..hehehe…bkn naik keta dia pun..dia drive keta mak.. :D (cerdikkan???)…so smlm mmg hari yg memenatkan…berjalan je…balik pun dah dkt maghrib…tp lps maghrib kuar balik..ngan myGugglyBear g makan SATAY!!!...yum2…oklah..smpi di sini dulu..more update after this.. :)

3 comments:

  1. so sweet la... kuar makan satay.. bestnyee..

    ReplyDelete
  2. mmg sweet sgt...dia mmg sweet sgt sbb dia selalu suke bg wan MAKAN!!! dia kata dia x nak bakal isteri dia kurus..gile kan??org nak kurus dia nak yg 'comel'!huhuhu..sedih tul!

    ReplyDelete
  3. Hi Nice Blog .very possible engagement pearl rings choice is available and their customers don't have to shop anywhere else. In addition, they are placing a greater emphasis on training their employees than they have in the past. The days of receiving second rate advice and service at national chain stores are becoming a thing of the past.

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template