Free Image Hosting

Wednesday, April 9, 2008

gembira+menyampah

Hari nie hari ke3 ‘menganggur’…nak kata bosan x jgk..sbb ada internet…dptlah menghilangkan bosan…huhuhu..nak tgk astro xde..sbb ayah ckp selagi kak long(me) belaja, x bleh pasang astro…. Sbb kak long suke tgk tv!!!hahahaa..alasan btl…tp bila dah habis nie x pasang pon…huhuhu…tp 2 sume x pntg..sbb dah ada internet+keje2 umah yg perlu diselesaikan…tv pun dah jarang tgk skrg nie…

Sepanjang hari nie mcm biasa lah…bgn seawal 6.30pg solat subuh…past 2 dlm kul 7.30pg g jog sekitar taman…ha..hari nie jog sorang2 xde peneman…seronok rasanya.leh cuci mata..haahah…past balik jog wat yoga+pilates…wah2..satu hobi baru..best giler..sbb senaman nie amik masa just setengah jam..tp berpeluh..jgn ckp…mmg byk giler…nie sume dari youtube…cari video..then ikut… :D past settle sume 2…apa lg…mengemas time…lps kemas n buat apa2 yg patut, duk lah mengadap notebook nie…

Apa yg dpt dilihat oleh pembaca sume…blog nie cantkkan??? :D hehehe…cari punya cari..nielah hasilnya…tp…tgh2 mencantikkan blog nie..me dpt satu panggilan..dr seseorg…waaaaaaaa…org yg dah lama senyap…tetiba muncul…nape dia muncul!!!!nape skrg!!!!sakitnya hati!!!! The person that had my heart satu masa dulu…waaaaaaaaaaa…dah lah dah kawin…lg mau cari org!!!marah btl!pastu ade ke ajak jumpa esk..mereng ke apa?????x ingat anak bini….lg satu dah ada baby pun nak menggatal…geram!!!!!!!geram sgt!!!!!siap suruh dgr caller ringtone hp dia lg!(kekasih gelapku)…bengong!nasiblah…hari nie myGugglyBear hntr mkn tghari…sejuk sikit hati tgk muka dia yg hensem 2…hahaha (masuk bakul angkat sendiri)….dan lg satu yg wat me gembira hari nie ialah dpt sms kawan nak kawin...wah...nama dia wan muhammad amran...lama x dgr citer tetiba je nak kawin...oklah…esk citer lain…nak tgk sinetron kawin muda…best banget! Salam…

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template