Free Image Hosting

Tuesday, April 8, 2008

ice cream... ;)

waktu tgh mem'bloggingin'nie..tgh mkn ice cream n cuaca pulak ujan selebat2 alam.....yum2 sedapnyer...(ice cream vanilla brownies) ;) ....2lah aktiviti bila dah abis praktikal nie...huhuu..men'comelkan' badan blk..nak g jog ptg2 asyik ujan je..xpe2..mgkn ada hikmah disblk ujan..hai...org dah dkt nak bertunang nie makin kurus...sbb riso apa pun x wat lg...tp me terbalik..hahaha....anyway, x tau lah nape ek? hati nie rasa dup-dap-dup-dap! mgkn btl kot apa org ckp..bila nak bertunang @ kawin nie...dia rasa lain mcm sikit n akan menghadapi satu kejutan...mau xnyer...org yg x pernah luahkan perasaan pun tetiba meluahkan perasaan...giler ek???dah lah org yg luahkan perasaan tue org yg pernah kita suke...huhuuhu...kuatkan hati me!!ntahlah....mgkn btl kot apa org kata...darah manis...tp selalunya darah manis tue bila dah bertunang n tggu nak kawin..tp me nie terbalik pulak...huhuhu....2lah...masa me tgh single-mingle dulu xmo...skrg..sorry...'bakal berpunya'... :D but for my future fiance...not to worry..i'll always luv u...mana xnyer..rasanyer dia sorang jelah yg bleh tahan sifat2 negatif yg ada kat diri nie..sabar ngan sifat pemarah, suke memberontak, suke cari pasal, suke mengarah.... suke cari salah dia...(padahal salah sendiri)..n mcm2 lglah...rasanya kalu org lain...dah said goodbye dah... :P 2 all my fwens yg ada kelapangan dtglah umah this April19th unt ramai2 memeriahkan majlis pertunangan sy dengan HAKIM SAMSURI MOHD TAJUL ARIFFIN...:)

***wat seseorang yg baca blog nie,apa yg sy jwp melalui sms 2...jujur..xde apa yg x jujur...melainkan jujur..sejujurnya... :)

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template