Free Image Hosting

Monday, April 7, 2008

laporan mingguan.. :)

Salam…lama x mem’blogging’kan diri :D rasanya dah seminggu lbhkan???hurm..today is my 2nd day habis praktikal…bosan gak duk umah nie...xde keje…tp rasa best sgt…beban kat kepala nie dah ringan sikit…huhuhu..nak wat preparation unt next week engagement ceremony mcm xde mood…ntahlah..bila dah dkt nak jd tunangan org niekan..byk btl dugaannya…blum lg jd tunangan org nie…huhuhu…ya allah..setiakanlah hati ku ini… ok! Let’s read what I want to write here.. :)

Sepanjang minggu lepas xde apa yg menarik berlaku melainkan ia merupakan minggu2 terakhir aku jalani latihan industri..n that was very2 awesome week!!!hehehehe…rasa hari berjalan dgn sgt2 pantas!

Isnin : presentation FAT system… (well done!)- sistem akan digunakan..best2..

Selasa : do a documentation for systems
- Report
- System manual
- User manual

Rabu : receive an industrial mark from industrial supervisor! X sgka
dpt 49.4 over 50!!! Thx!en nazmi!!! :D

Khamis : faculty supervision….hehehe..ok pulak en nie..ingatkan dah kena hentam dah..huuhuhu…alhamdulillah dia kasik lulus..(kami xde gred.sedih tul!)

Jumaat : bersalam2 dgn btm staff (pompuan je) hehehe…yg lelaki x dptlah… :P then bg hadiah kat indvdu2 tertentu…(sapa yg byk tolong..memilihkan??? :D) sorry kami student lg…xleh nak bg kat sume…heheheh…

***terima kasih pada sume yg member keje sama waktu kami wat praktikal kat sana
***terima kasih en nazmi sbb offer kami keje.. :D best2…x yah nak piker nak keje apa…nanti kami cnfrm lain..hehehe
***wat srizal..thx terharu giler dpt pen unik 2…hehehe..walaupun dah diguna hahaha..
***wat kakak2 n abg2 kat BTM SUK perak..thx for everything… J nice knowing all of you!

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template