Free Image Hosting

Friday, May 9, 2008

perjumpaan :P

Salam…adohaiiiiii!!!bilalah nka hilang kebosanan nie!!!hari nie aktiviti mcm biasatp ada satu aktiviti tmbhn…go to the company that give me their kepercayaan to develop a website for their company…tujuan g sana sbb nak buat satu confession dimana…website yg diminta unt dibangunkan tidak dapat disubmit pd tarikh yg dittpkan…all of u know why???...because of my stupidest!!!format notebook tp x save file!!!(bodoh betul!!!) nie akibatnya..”marah nyamuk kelambut dibakar”.(betul x?) :D tp kat notebook nie mana ada nyamuk kan???so sbb marahkan virus yg melanda…segala2nya hancur…tpt jam 11.30 pg td..terpacaklah aku dpn company 2…siap baca ayat kursi lg…takut kena marah…hahaha…tp alhamdulillah…org tu releks jer…aku yang menggelabah bewak…hahahaha..lps wat pengakuan tu…aku pun tnjklah lakaran website yg telah dibangunkan tp dah dipadam tu kepada tuan empunya syarikat…huhuhu…dia kata cantik…awk buat je blk mcm nie…tmbh je sikit2 apa yg patut…fuh!lega rasanya…bila dia kata mcm 2…so td past bincanh pasal proses pembangunan web..he give me another task!!(adoi!!! Satu pun x buat lg.. :D)…the new task is to create e-cards…hurmmmmm….ni nak kena Tanya member ku yg terror flashlah nie…me kalu setakat beginner punye e-card bolehlah…tp kalu yg canggih-manggih tu ssh ler…hehehehe…xpelah..baik bg kpd yg pakar…n me dpt concentrate web development nie… :) oklah smpi sini dulu…nanti smbg lain…nak g tido!!!!atoi!!!bosan je tido…bosan je makan….hehhehee…ok..dadadadadada….

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template