Free Image Hosting

Thursday, May 29, 2008

web development presentation :(

Hahahahahahah…sooooooooooooo sengal today!!! Know why??Yesterday I’ve already call the person who in charge in this project…..he told me to came to their office n make some presentation ‘bout the web that I’ve been developed with my friends (dlm previous post )….janji kul 10pg..soo x mo dikatakan janji melayu(kalu dtg lewat) so I’ve decided to came 10 minutes early….tp…..smpi je office dia!!!!gelappppppp!adus!apa kes lak nie???? So sy pun callah dia…leh lak dia kata dia xdeeeeee….dia skrg kat lumut…(sengal doh!)….past 2 dia ckp suruh jmpa pekerja dia Mr.S then g SUK dgn Mr.S tu….haaaaa????SUK????terkojot oden…tetiba xde angin..xde ribut..kena g SUK wat presentation web tu kat sana..mula2 mcm terkejut beruk jgk…dah ar dressing x sesuai lgsg nak g SUK 2..nasib ar x pki tshirt…pki blouse…kalu x..mmg blk umah tkr baju…kui2…bknnya apa…kalu g SUK jabatan@bahagian lain xpe…nie kena pg PEJABAT MENTERI BESAR PERAK….(bayangkan….)..tp nasib menyebelahi sy…hahahaha…setiausaha y gnat meet me tu xde…dia sibuk ikut MB g kuala kangsar..ada lwtn daerah…hahaha..selamat2…so nak dijadikan cerita..blklah sy dgn Mr.S tu ke pejabat blk tanpa sebarang hasil….tp…isnin nie dah wat temujanji sekali lg dgn setiausaha tu…so tggu kisah selanjutnya… :D

p/s : jumaat-ahad nie g ganu…nanti citer apa yg terjadi kat ganu.. :) senyum sokmo….

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template