Free Image Hosting

Friday, June 27, 2008

last day...

salam...hurm..this is the last day i can get go hang out wif my fiance..starting tomorrow n upward...dia dah g training...n do him duty as a penguatkuasa...so i'm starting feeling lonely now...huhuhu..mana xnyer..selama nie..nak pg mana mesti dia hantar...x kira masa dia sibuk ke x..asal sy memerlukan mesti dia ada..dia nie jens ssh kata tidak...hurm..i'm gonna miss him.. :( lps nie kena belaja g jln2 sorang2...wat keje sendiri...nak g mana2 kena g sendiri....huhuhu..

tp mlm nie sempena dia nak g training kat melaka..hahaha x jauh pun.. :D kami pun kuar g jusco kinta city ipoh...g jln2...shopping (unt dia jelah.. :( )+makan big apple donut (sdp sgt..soooo creamy :D )+ tgk wayang kat tgv kinta city citer get smart...citer tu mmg menarik...nanti akan diceritakan review.. :D...overall mlm nie mmg best...tp sedih sbb kena tggl sorang2 kat umah...famili sume g langkawi... :(( nak ikut!!! tp disbbkan ada mslh2 tertentu x dpt ikut...huhuhu...mslh berkaitan training yg sdg aku jalani ar nie..huhuhuhu...sooo mlm nie dok sorang2 kat umah...nasib ada abang2 jiran kat sebelah nie..hehehe...leh ar tlg tgk2 kan... :D....arghhhhh i can't stop thinkin' 'bout my fiance...mlm nie mmg last dinner kami...hope he gonna be ok...n bila dia blk ke perak nanti after 6 month trainin' i'm gonna give him a suprise!!!!hahaha....oklah..nak donlot citer get smart kat torrent.. :D best sgt citer ni smpi nak tgk sekali lg...mmg x abis2 gelak tgk citer nie... :) nway...till then...xoxo

p/s : nie gmbo donut yg kami makan hari nie.. (sooo m'gemukkan :D )

3 comments:

  1. ada masa bolehlah kita menikmati big apple donuts bersama. tiramisu!

    ReplyDelete
  2. babydragonfly : hurm...baru dpt n tgh trainig lg..after 2 month baru tau...but for now he stay @melaka.. :D

    kaizar : yes!!!musti punyer..kaizar belanja.. ;)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template