Free Image Hosting

Thursday, June 26, 2008

this week

hurm...sepjg minggu yg membosankan nie..training blum start lg...soooo i take a decision to go back to my hometown ipoh...sementara nak tggu training mula.. :D sepanjang minggu nie sy dah ada keje baru..iaitu mendengar masalah org...best jgk dgr masalah org nie...sometimes t'pkr blk...aku nie xlah teruk sgt masalah berbanding ngan diaorg...waktu tgh menaip blog nie pun tgh membaca luahan hati 'adik' kat YM nie..hurm...pity her...tp..biasa ar lumrah dunia...masalah sentiasa ada...cuma bagaimana kita nak settlekan masalah tu...terpulang pada diri masing2... :)

selain dari jd penasihat yg x bertauliah nie...keje seharian chating dan terus chatting smbl cari keje2 kosong.. :) adalah bebrp company yg dah di apply keje kosong nyer...cuma tgh tggu je...kalu training lmbt sgt....keje dululah...hehehehe...

tetiba...mlm nie masa tgh on9..zai...kwn sekolah rendah on9 n she wanna sharing with me a pic...ingat kan pic apa...rupa2nyer pic masa aku,zai n fatin masa kecik2....wawawawa...gelak smpi guling2...lawak giler...terutama fatin...dear..if u read tis blog...i'm sure u wanna see that photo... :D kalu nak tgk...kasik ym@apa je yg boleh digunakan unt chat wit u.. :) tp serious ckp..kalu tgk blk..ya allah...allah jer yg tau..lawaknyer..n zai pun ckp ada byk lg collection yg dia ada...waawawawawa...x sbr nak tgk..gambo shu waktu ala2 amoi dulu pun ada...:D nway..till then...muax!xoxo ;)

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template