Free Image Hosting

Thursday, July 17, 2008

Hurm…hari nie merupakan hari ke-3 I going through tis ACCP training….so far so good..hehhe…dah wat byk kwn dah kat sini..walaupun masih baru tp bolehlah dikatakan kawan yg baik..nway..xde apa2 pun yg menarik sepjg 3 hari nie…amik kontrak perjanjian training n settlekan apa yg patut unt pastikan segala dokumen yg diperlukan lengkap supaya cpt sikit masuk duit tajaan…hahahaha…n tis week we all di ajar the core java…so apa lg..REFRESH2…hahhaha…tkn btg F5 dlm otak tu… :)) tenaga pengajar bagi core java nie didtgkan dr INDIA…mr.Rehman…best ah dia nie..mmg dia tekan btl btg F5 dlm otak kami nie…hehehhe…tp slang dia…ayak…kejap paham..kejap x paham….hahaha….tp biasalah..baru 3 hari dah rndu nak blk ipoh…apa citer nie????huhuhu…oklah nanti smbg…kena tdo awal…esk smbg lg kelas core java…so kita ENJOY!!!!ahhahahha…xoxo

1 comments:

  1. salam..
    waa..u r a programmer to be
    caiya la..
    =)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template