Free Image Hosting

Friday, July 11, 2008

wanted+hancock

hurm...rasanya dah being a week gak ler x tulis blog nie..nway a bit bz for the OJT...now i'm back to "school" hehhehe....disbbkan bz+bosan..last wednesday me n my fwens went to suria KLCC untuk tgk filem wanted..hehehe..then kami pun gerak ar dari danau kota g KLCC naik putra..mmg pada permulaannya perancangan nak tgk wanted jer..past 2 nak g mkn then blk...tup2 perancangan telah berubah disbbkan oleh kebosanan tahap dewa..hahahah...mula2 mmg x t'pkr pun past tgk wanted nak tgk hancock...cdgnyer nak g petrosains...so kami pun glah petrosains..kunun2 nak masuk tp ramai beno umatnyer.... :D so x jd...sbb tuelah tetiba leh tgk hancock...overall 2-2 citer tu menarik....tp wanted lg best! sbb segala aksi dia boleh membuatkan kulit yg tegang menjadi byk kedut2...hahahaha...n for hancock...bolehlah..biasa jak!!! past nie dah x leh nak huhahuahua dah...kena tumpukan perhatian pada OJT...kalu xde apa2 update kat blog nie...paham2 je lah...hehehehe...'till then...bye2....

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template