Free Image Hosting

Wednesday, August 27, 2008

Assalamualaikum semua….
Hari nie dah masuk hari ketiga grad!!!
Alhamdulillah…semuanya berjalan dgn baik.. :D
Majlis Konvokesyen bermula dari jam 1.15-1.45 waktu pendaftaran graduat….
Tepat jam 2 ptg…keluarga para graduat masuk ke dlm dewan…n tepat jam 2.30 majlis penyampaian bermula…bermula dengan graduat dari fakulti pendidikan teknikal…ramai giler graduat dr FPTek…sampai ada dua sessi….lps je tamat penyampaian untuk FPTek, tiba masanya graduat dari fakulti teknologi maklumat dan multimedia….rasa berdebar giler masa nak naik atas tu…hahahaha…bkn aku sorang jer yang rasa takut…rupanya semua…hehehe…mcm2 dalam pkrn nie…takut mortar board tercabutlah…takut terpelecoklah…mcm2…tp alhamdulillah…xde insiden yg memalukan menimpa…hehehe…tepat jam 4.10 ptg..majlis tamat….n past 2 bermulalah sessi tangkap gambo…hahahaha…nasib abis awal…tepat jam 5 ptg…hujan turun selebat2nya…. UNTUK SEMUA GRADUAN MAJLIS KONVOKESYEN UTHM KALI KE-7…. SELAMAT MAJU JAYA DAN GUNAKAN ILMU YANG ADA UNTUK BERKHIDMAT UNTUK NEGARA…hehehehehe…btw,hari nie masuk hari ke-2 aku mengajar kat kolej as a tutor…wish me luck!!! :D

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template