Free Image Hosting

Sunday, August 17, 2008

hye everybody!!!!hari ni terasa nak nulis kat blog nie...nak komen serba sedikit pasal kita punya team kat olympic....i'm not really a sport person...but bila dah mula main tu akn cuba main dgn sggh2....btw..smlm adalah berkesempatan nak tgk LEE CHONG WEI vs lin dan kat tv...mula2 semangat giler nak tgk....tp bila dah mula game rasa macam hampa sgt....chong wei dari mula smpi abis game buat silap yang sama....kesilapan yang memudahkan laluan lin dan menjadi juara....kalau chong wei x buat semua kesilapan kecil tu...mesti lin dan kalah..lin dan tu bkn teror sgt pun...heheheh...nway chong wei...u still MALAYSIA HERO.....we all proud of u...jgn sedih2 k..kalu ada rezeki...lawan lg sehabis baik for the nxt olympic....ok...ckp pasal badminton....kita pg kat basikal pulak...hurm..basikal nie x byk sgt komen...sbb x dpt tgk dr mula perlawanannya...so ptg nie baru dpt tgk..sbb sekarang cuti sekolah..so bleh tgk tb sebelah ptg.. :D nway..komen pasal basikel menyusul kemudia...hope basikal dpt bg satu medal.. :D...till then...bye2

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template