Free Image Hosting

Monday, September 29, 2008

esok raya!!!

:puteh_2:best rasanya nak raya...tp masih ada di KL....:bofu_44:byk keje nak kena buat..mlm nielah baru nak bertolak dari kl ke ipoh...huhuh sedih betul...budgetnya tahun nie nak ler best2 sambut raya lps bebrp tahun x beraya dgn best sbb lps raya je exam...lps raya je exam...huhuhu...




:puteh_27:ok2....kita lupakan jap raya yg cnfrm2 akan disambut esok leh semua umat islam yg berpuasa..(termasuk yg tidak berpuasa) :bofu_47:..nie nak citer pasal 2 hari berjalan di jln TAR...ya ALLAH..tuhan jer yg tau mcmana ramainya umat manusia yg mengunjungi jln TAR :bofu_01:...sesak... mcm apa jer....tp 2 hari berjalan n membeli belah di jln TAR mmg best (duit pun seronok jer kuar...:bofu_20:) hari pertama pergi dengan adik memborong sakan....hehehe beli baju....beli tudung..n lain2..hari kedua lps berbuka puasa dengan mieza(madid fwens)...lps jer berbuka n tmn dia beli handbag baru :bofu_31:...aku g jejln sensorang kat jln TAR tu...hehehe...dgn muka selamba menerjah jln TAR yg penuh dgn umat manusia tu...still sama....mengalirkan duit membeli tudung..(can't stop myself to buy a tudung..) cantik2 sume...jatuh cinta!!!:kiss:kalu boleh semua nak diborong...tp nasib ingat...kalu diborong sume...ujung bulan nak mkn apa???hahahahha...n way..smlm lg best sbb bygkan hari 1st pergi tudung rm28..tup2 semlm dia bleh turun smpi rm15!!!!:bofu_17:gila!!!!apa lg!!!!borong!!!!!mcm2 jenis tudung dirembat.....dari manjalara...sampailah ke airmata lalat a.k.a air mata syawal...hehehee....kelakarkan namanyer..nway..buat kwn2 yg x beli ckp lg kelengkapan raya..glah jln TAR...dr kecik smpilah org dewasa...sumenyer ada...bak kata pakcik kat astro.. macam2 ada.. :minimo_05:


LAST BUT NO LEAST!

SALAM EIDULFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

:minimo_02:

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template