Free Image Hosting

Wednesday, September 17, 2008

hurm...mcmana nak mula pasal fitness first nie:look:last sunday...member ajak g the curve @ damansara ingatkan mende.. :what:rupa2nya dia nak ajak join FF..huuhu mula2 dgr jelah apa yg consultant tu 'gebangkan'...lama2 mcm interested...:kiss:mmg ramai yg kata fitness nie x elok...nanti kena tipu...huhuhu...:wink:mula2 takut jgk..tp bila 'en zam' si consultant tu dah ayat baeeeeekkkk punyerrrr...apa lg...terus register....tp sblm register tu tanya ar jgk kat dia...brp kena byr...mula2 dia tnjk amount 1000++...ayaaakkkkk sgt byk itu amount!!!:hot:huhuhu...tp lps tu dia kata disbbkan dtg bln puasa..ada diskaun...hehehe..siap leh wat passport membership tau!:pompom:so byrlah RM135 unt pendaftaran.n every month rm175... :D so mulai skrg kena rajin ar g fitness walaupun penat huhuhuhu...:smoke:nak dijadikan cerita..lps je daftar ari tu..terus wat workout!!!ya ampuuuunnn...nampak sgt dah lama x workout..:sleep:.baru wat streaching dah sakit satu badan...bila mula 'main' dgn mesin2 tu...hahaha rasa best sgt!!!mula2 ingat nak masuk spa jer...tp zam kata try dulu mesin2 cardio tu...sbb bln pose jgn wat benda berat sgt...so for the fisrt time as FF members...main ler mesin2 cardio yg bermcm2 jenis...dah ar masa tgh workout dgn mesin2 tu kita leh tgk tv..pilih jer channel mana kita nak..n kita akan dgr melalui head phone yg disediakan...nak dijadikan cerita...aku leh ketawa besar masa wat workout tu..mana xnya..tgk citer friends masa tu....lawak abislah..:puteh_13:hahahahah....past jer workout...terus nasuk spa..:puteh_23:.n past 15 minutes...mandi trs blk..penat n penin lor...hahahah:dizzy:itulah sedikit coretan unt FF kali ini...nanti bersmbg nxt post.nanti akan diceritakan mcmana bermulanya pengalaman 1 hour bersama dgn trainer FF next week....1:1 (sorang trainer, sorang trainee.. :D):flower::bye:

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template