Free Image Hosting

Sunday, October 12, 2008

::whole week activity:::

hello everybody...:pandacloud_01: today i've a mood to update my blog... since semua student tgh struggle unt their test 2...so..apa lg..nielah kesempatannya...:pandacloud_07: hari2 yg berlalu..berlalu dgn baik...walaupun kekadang ada masalh ngan bebdk2 yg x phm bahasa...:pandacloud_05: tp alhamdulillah...semuanya ok...n yg plg best..last week aku dah mula 'berdisplin' dgn exercise aku kat FF...:pandacloud_06: n hope i can see the changes as soon as possible...:pandacloud_03:last whole week i going workout at FF menara maxis after office hour...mmg penat..tp disbbkan 'displin' yg perlu dipatuhi...aku kuatkan jgk semangat:pandacloud_12:....but on weekends i only going to FF on saturday coz i'm really tired to continue it on sunday...:pandacloud_11:di sbbkan keseronokkan ber'exercise' kat ff the curve dgn member sekolah mngh dulu...miza...smpi x sdr dah workout hmpr 3 jam...huhuhuhu....2lah sbbnya ahad xleh continue...huhuh...penat glos..

ok..abis pasal ff...kita citer pasal hujung minggu dgn adik aku yg keje kat media prima tu...aku rasa dialah makhluk tuhan yg plg2 bz...aku x taulah dia 2...ssh btl nak cuti..tp...last sunday n saturday...dia cuti..apa lg..kami berdua shopping!!!hahahah...tp guna duit dia...:bofu_48:dahlah sabtu ujan..jd kami terpaksalah jln ala kartun...(jln cpt2) kebtln masa tu mmg aku nak cari beg yg sesuai nak bwk g keje..almaklumlah..skrg nie nak kena g FF so nak kena ada beg yg sesuailah...beg yg boleh sumbat semua barang2 aku tanpa aku perlu bwk 2-3 beg...:pandacloud_14: smbl tgh berjalan2 aku usha2 jgklah beg...dari 1 shopping mall ke-1 shopping mall kami redah...hehehe...tetiba..aku terpandang satu beg yg quite suit for me..so jdlah dialog seperti dibwh antara adik dgn kakak..

kakak : diknah...belanja... :minimo_12:
adik : belanja apa???:minimo_18:
kakak : beg....nak bwk g keje merangkap beg workout...:minimo_16:
adik : long nie x abis2 dgn beg....nanti beli x pki pun....:minimo_24:
kakak : ala..yg nie mahal+cantik..so janji pki...:minimo_28:
adik : oklah2...amik....:bofu_14:
kakak : tq soooooo much!!!!:bofu_48:

nielah begnya

8 comments:

  1. acececee.. bestnye adik belanjeeeeeeee...... len kali klau nk g shopping ngan adik, ajak fatin skali!! hehehee

    ReplyDelete
  2. ajak kin sekaliiiiiiiiiiiii...nak itut!!!!

    ReplyDelete
  3. x boleh ajak ikin...
    ikin nak kena prepare pasal ur weds.. :P

    ReplyDelete
  4. kalau mcm tu, zai nk pinjam adik wan la jadi adik zai kejap.. masa time shopping je jd adik zai. blh x?
    hahaha...(gelak devil)

    ReplyDelete
  5. hahahaha...boleh2...nanti wan ksik tau dia..hahahah

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template