Free Image Hosting

Sunday, October 19, 2008


you have filled my world
with so much love
You've touched my heart
Like angel
Sweetheart on your birthday
I wish you'll have all the joy!!!

30thn yg lalu pada tarikh ini..telah lahir seorg bayi lelaki..hurm..x taulah chumel ke x..sbb masa tu mak ayah wan pun x kawin lg...hehehe...sbb x tau mls eh nak cerita mcmana dia masa baby...citer masa umur dia 22...masa umur dia 22 lah wan mula kenal dia iaitu Hakim Samsuri Bin Muhammad Tajul Ariffin...merangkap tunang wan sekarang...xmo citer mcmana kami kenal..kalu nak tahu tggu post lepas wan kawin..heheheh..masa tu wan akan reveal semuanya...

selama 8 tahun 10 bulan kenal+bercinta ngan 'dia'..wan rasa sgt2 bahagia..mana xnyer...segala kemarahan wan dia terima mcm mknan yg sedap hahahaha..senyum je bila wan marah..adoi...mcmana nak marah kalu asyik senyum jer...past 2 yg wan plg suke kalu boleh....segala apa yg wan nak dia akan cuba sedaya upaya unt perolehi benda tu...soooo sayang this guy...
fallin' in love each time n every day kawan2 wan pun cakap wan bertuah dpt dia nie...siap diaorg kata 'kalulah ur fiance skrg nie x nak kat ko...sapalah nak kat ko yg kepala batu nie'....hahahaha....dia sentiasa support apa yg wan buat...termasuklah hal ehwal belajar....hehehe..kalu nak tau..dialah yg mangsa keadaan kalu wan marah2 tensen assignment x siap ke..., kena marah lecturer ke...etc...sian dia...sorry dear...x tau nak lepaskan marah kat sapa...hehehe...

sempena hari jadi yang ke-30 nie wan nak ucapkan a greatest happy birthday..n x sabar tggu tahun depan...nanti jumpa wan kasik hadiah k? muax!luv u sooo much!walaupun kekadang wan nie ego nak mampus bila nak ucapkan sayang..tp abg mesti tau yg wan syg abg dr segi perbuatan kan??? :D...ok till then...bye2...

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template