Free Image Hosting

Tuesday, December 2, 2008

another interview session... :D

salam and selamat sejahtera to all the viewers.. :) today as usual...sesmpi jer ofis...terus bkk blog and tgk any updates from my blog fwens...byk jgklah yg diupdate...tp bila sampai tang zazawati punya blog..wan terus teruja bila terbaca pasal dia dpt interview kat LHDN...waaaa tahniah zaza..suddenly..wan teringat..ayak!wan pun adalah apply for that job!!!terus wan call si zaza ni tanya mana dia dpt tau pasal tis interview session...wan pun terus bkk website LHDN...dengan lafaz bismillah...wan click tab kerjaya then download PDF file...and masa tu..berdebar nak mampus...so apa lg...search CTRL+F...

jeng2.....setelah membuat pencarian tersebut...resultnya adalah spt berikut :D


yes!i've got it!!!!

ini bermaksud..wan dah dipanggil interview sebyk 3 kali di penghujung 2008 nie......2 kali dgn gov (SPP+PPTM) dan yg akan dtg nie 18hbDisember2008 dgn badan berkanun (LHDN) wan rasa..nie rezeki ujung tahun kut...hahaha and for tis time wan nak prepare elok2..xmo jd mcm PPTM...huhuhu sadis je bila mengenangkan kembali...

but now...i need to finish marking my student final exam paper....till then bye2...

p/s:thx zaza coz tls pasal interview tu kat blog... :)

6 comments:

  1. taniah jid...moga sukses dalam temuduga ini..yg penting..jgn g jaoh la..sian aku!! haha..

    ReplyDelete
  2. congrats Wan.. Wish u all the best and well prepared b4 the interview..
    Zai ni jodoh ngan gomen kureenng sikit.. :P

    ReplyDelete
  3. i lah zazawatie tu hahhaa. gud luck wan!!..ko ni sama lak ngan aku. dah ler yang dua before ni sama. yang ni pon sama gak.....hehe...mana satu lah kita dapat nanti..

    ReplyDelete
  4. mieza : ko doa2lah aku dpt kl gak..kalu x..slmtlah..(interview pun blum lg..hahaha)

    zai :i'll be prepare!!!xmo jd mcm PPTM ari tu...wawawawa

    nashrex :eleh..ye ke x keje lg...

    zaza :wohooo...sama 2lah..hehehe berdua lbh baik..wakakaka...ntahlah zaza...x tau mana satu dpt...hope salah satu melekatlah ek.. :D

    cinoi :wow!ur sis department apa??hehehe

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template