Free Image Hosting

Wednesday, December 31, 2008

HAPPY NEW YEAR

**gambar hiasan**
HAPPY NEW YEAR TO ALL THE VIEWERS AND READERS...
HOPE ALL OFF U GONNA HAVE A BLESS FROM HIM...

salam semua..rasanya x terlewat lg unt wan ucapkan SALAM MAAL HIJRAH 1430h to all the muslim viewers..azam baru??? for me i don't have any fix resolution..wan rasa...wan akan ikut keadaaan semasa...but still dlm kawalan...x pernah ada azam since kenal apa itu azam..tp bkn azam kwn masa sekolah menengah dulu...itu azam adalah manusia..azam yg dimaksudkan kat sini adalah sesuatu yg ingin dicapai..hehehehe..ok stop the crap!smbg... wan rasalahkan....rasa je...wan x pernah ada azam....sound silly rite?but thats the truth..sbb wan pkr..wat per nak ttpkan sesuatu kalu kita x mampu/kita malas nak buat.. so apa yg wan harap sekarang nie....tahun 2009 lebih baik dr tahun 2008..n maybe this year i'm gonna change my status! yey!!!hahaha...

ok...finish 'bout new year...skrg nie sapa2 yg belum tgk citer yesman n bedtime stories...silalah berbuat demikian kerana cerita itu sgt menarik ok...cantik menarik kau mmg da bomb (uik?knp lirik ini yg kuar :D) sy tdk tipu anda..ini kerana sy merupakan ahli seumur idup tgv...hahaha...gurau saja...tp serius ckp..pegilah menonton di pawagam berhampiran anda skrg...bayangkan kalau anda menceritakan sesuatu/anda membaca buku cerita dan ia menjadi kenyataan,bkn kah ia sgt menarik???bygkan saat anda membaca buku twillight yg sdg digilai ramai sekarang nie...tetiba betul2 si edward cullen tu muncul...apa reaksi anda???heheheh...sudah terpengaruh sama cerita bedtime stories...adakah twillight bedtime stories???sudah merapu ok...sblm wan merapu dgn lebih lanjut..wan akhiri coretan awal tahun wan dgn lafaz ASSALAMUALAIKUM :)

P/S:no celebration for this year..same like last2 year...just stay at home alone and watch tv and watch 'from my aunt apartment the 'bunga api' from KLCC and stadium cheras...hehehehe...

2 comments:

  1. selamat tahun baru jid..moga tahun ni kau bertukar status..huhu..aku celebrate new year kat curve je ngan my love..rindu nk jumpa ko..aku pun actually xder azam slama aku hidup ni, tp sikalang sudh ada...guess wat? ada 2 lagi..haha...tp x boleh r citer..c u

    ReplyDelete
  2. mieselamat tahun baru jugak...hahaha..wah!aku pun kalu x nak g the curve tp mls...sbb sorang2...huhuhu..insyallah tis year i'm gonna change my status...hahahahah

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template