Free Image Hosting

Thursday, December 11, 2008

so near, so close, so many i'm going be crazy hahaha

salam and selamat sejahtera semua...adoi...penin2..semejak semalam dah xleh nak tdo lena akibat semester baru yg akan menjelma x lama lg...student pulak alhamdulillah setakat yg wan mark paper periksa diaorg ari tu byk yg lulus...so kita jumpa dlm diploma part 2 n for student in advance diploma..kita jmpa dlm advance diploma tp subject lain...hehehe...sbb2 penin nie..mana xnyer..bygkan aku sorang kena ajar 5 subject!!!ada ke gilos...mmg cekik darah ok!ada offer 10 subject IT tp lecturer IT ada bebrp org jer...2lah sbbnya sorang kena ajar 5 subjek brp ramai lu pikirlah sendirik hahahaha...so dgn erti kata lain wan mmg kena kerja keras mulai minggu dpn...uik?bkn hari nie ek???hahahaha...semester dpn wan akan ajar subjek2 seperti berikut…sgt gila kentang

Introduction to the world of IT

Computer Fundamental

Information System Project Management

Contemporary Application Development Methods

Relational Database Application in Business

Mula2 wan tgk tajuk pun dah rasa mcm woi!gilo apo??? Mmg nak kena claim lbh2 nie..huhuhuh…dah ar sem dpn bebdk nyer makin mencabar…:((

:pingu_11:


p/s : td dpt call dr LHDN jln duta..dia tanya dpt ke blum surat pggln t/duga…jwp x dpt lg..so dia bg instruction mcmana nak g n suh wan bwk apa2 berkaitan…adoi..rasa dah dkt dah…but not prepare anything yet!!!huhuhu..leh pulak dia ckp suara wan mcm robot..hohohoho sgt lwak…nway wish me luck!!!!

2 comments:

  1. 1st of all,
    i xtau kakak i LHDN department apa.tp kat HQ sabah. i belive n very sure u can do it.chayok!

    2ndly,
    sgt banyak sbjek yang diajar.harap student tidk pening seperti lecturer nya.
    pesanan- act like the pro!
    haha.

    ReplyDelete
  2. aku dah dapat kol and surat last week. ko tak dapat lagik ker?. kat jalan duta gak..wan ari kamis ni kan...tak sabau nak tunggu wan ni hehe..

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template