Free Image Hosting

Saturday, June 28, 2008

0 comments
hari nie my mrGugglyBear dah bertolak ke Melaka....nie pun baru blk hntr dia kat terminal bus medan gopeng...huhuhu..sedihlah pulak...yelah...waktu dia ada, suke buli2.. :D bila dah pg..dah xde sapa yg nak dibuli.. :D

hope sume berjalan lancar.n harap ikatan yg dah dibuat selama 2 bulan lbh nie direstui-NYA dan diharap agar hati kami berdua x digugat oleh sapa2.. :) 'till then bye..xoxo

p/s: xde mood nak tulis pjg... :( (hehehehe...back to single but not available..hhuhuhu)

Show me the meaning of being lonely
Is this the feeling I need to walk with

Tell me why I cant be there where you are

Theres something missing in my heart

Friday, June 27, 2008

GET SMART

0 comments
Maxwell Smart (Steve Carell) is on a mission to thwart the latest plot for world domination by the evil crime syndicate known as KAOS.

When the headquarters of U.S. spy agency Control is attacked and the identities of its agents compromised, the Chief (Alan Arkin) has no choice but to promote his ever-eager analyst Maxwell Smart, who has always dreamt of working in the field alongside stalwart superstar Agent 23 (Dwayne "The Rock" Johnson). Smart is partnered instead with the only other agent whose identity has not been compromised: the lovely-but-lethal veteran Agent 99 (Anne Hathaway).

As Smart and 99 get closer to unraveling KAOS' master plan—and each other—they discover that key KAOS operative Siegfried (Terence Stamp) and his sidekick Shtarker (Kenneth Davitian) are scheming to cash in with their network of terror. Given little field experience and even less time, Smart—armed with nothing but a few spy-tech gadgets and his unbridled enthusiasm—must defeat KAOS if he is to save the day.


for this film..i give 5 out of 5 stars.. :D..bg sy filem nie..best sgt..n bisa membuat org yg menontonnya ketawa...komedi ringan...n sesiapa leh dtg tgk.. :D

last day...

3 comments
salam...hurm..this is the last day i can get go hang out wif my fiance..starting tomorrow n upward...dia dah g training...n do him duty as a penguatkuasa...so i'm starting feeling lonely now...huhuhu..mana xnyer..selama nie..nak pg mana mesti dia hantar...x kira masa dia sibuk ke x..asal sy memerlukan mesti dia ada..dia nie jens ssh kata tidak...hurm..i'm gonna miss him.. :( lps nie kena belaja g jln2 sorang2...wat keje sendiri...nak g mana2 kena g sendiri....huhuhu..

tp mlm nie sempena dia nak g training kat melaka..hahaha x jauh pun.. :D kami pun kuar g jusco kinta city ipoh...g jln2...shopping (unt dia jelah.. :( )+makan big apple donut (sdp sgt..soooo creamy :D )+ tgk wayang kat tgv kinta city citer get smart...citer tu mmg menarik...nanti akan diceritakan review.. :D...overall mlm nie mmg best...tp sedih sbb kena tggl sorang2 kat umah...famili sume g langkawi... :(( nak ikut!!! tp disbbkan ada mslh2 tertentu x dpt ikut...huhuhu...mslh berkaitan training yg sdg aku jalani ar nie..huhuhuhu...sooo mlm nie dok sorang2 kat umah...nasib ada abang2 jiran kat sebelah nie..hehehe...leh ar tlg tgk2 kan... :D....arghhhhh i can't stop thinkin' 'bout my fiance...mlm nie mmg last dinner kami...hope he gonna be ok...n bila dia blk ke perak nanti after 6 month trainin' i'm gonna give him a suprise!!!!hahaha....oklah..nak donlot citer get smart kat torrent.. :D best sgt citer ni smpi nak tgk sekali lg...mmg x abis2 gelak tgk citer nie... :) nway...till then...xoxo

p/s : nie gmbo donut yg kami makan hari nie.. (sooo m'gemukkan :D )

Thursday, June 26, 2008

faizal tahir

0 comments
i really fallin' in love wif this top male singer...the reason why???he got such a great talent...dia nie mcm2 leh wat...dah lah sore sedap...bakat wat lagu+lirik pun ada....dgn erti kata lain mmg sedap sgt lagu dia...for the new album..AKU.MUZIK.KAMU...i give ur 5 stars..best giler...lagu di sume bleh layan...terutama lagu yg ada dlm blog nie..tajuk dia aku punya kamu...lirik dia mmg best...touching....n really romantik...bg sy lah...n pada sapa2 yg x suke faizal..this time to all of u listen to the song...jgnlah sbb silap dia dulu...smpi skrg xleh maafkan.:d nway faizal..all the best! xoxo..luv ya...

the lyrics:

Saat kau tersenyum
Saat itu kau memberi
Saat ku rasa bahgia

Selama ku tersenyum
Selama itu ku memberi
Selama yang kamu di sini

Namun ku bicara hanya pada
Bulan dan suria tak ku punya cara
Untuk menyatakan cinta

Dan kamu hanyalah satu
Ku mahu ada kamu saja
Bisaku menunggumu
Selamanya aku milikmu
Takkan pernah lelahku menunggu
Hingga aku punya kamu

Sesaat aku tiada
Saat itu yang ku rasa
Saat hidupku terlena

Selama yang kau ada
Selama itu ku rasa
Selama hidupku bahagia

Namun ku bicara hanya pada
Bulan dan suria tak ku punya cara
Untuk menyatakan cinta

Dan kamu hanyalah satu
Ku mahu ada kamu saja
Bisaku menunggumu
Selamanya aku milik mu
Takkan pernah lelahku menunggu
Hingga aku punya kamu

Selama yang pernah
Ku merasa belum ada rasa yang ku rasa ini
Fahamilah cinta ku lebih dari cinta
Tiada mungkin akukan teruja
Andai bukan kamu yang dihadapanku
Bisaku buktikan pada kamu

Yang kamu hanyalah satu
Dan tak pernah lelah ku menunggumu
Hingga aku punya kamu
Selamanya
Aku milikmu
Takkan pernah lelah ku menunggu
Hingga punya kamu

this week

0 comments
hurm...sepjg minggu yg membosankan nie..training blum start lg...soooo i take a decision to go back to my hometown ipoh...sementara nak tggu training mula.. :D sepanjang minggu nie sy dah ada keje baru..iaitu mendengar masalah org...best jgk dgr masalah org nie...sometimes t'pkr blk...aku nie xlah teruk sgt masalah berbanding ngan diaorg...waktu tgh menaip blog nie pun tgh membaca luahan hati 'adik' kat YM nie..hurm...pity her...tp..biasa ar lumrah dunia...masalah sentiasa ada...cuma bagaimana kita nak settlekan masalah tu...terpulang pada diri masing2... :)

selain dari jd penasihat yg x bertauliah nie...keje seharian chating dan terus chatting smbl cari keje2 kosong.. :) adalah bebrp company yg dah di apply keje kosong nyer...cuma tgh tggu je...kalu training lmbt sgt....keje dululah...hehehehe...

tetiba...mlm nie masa tgh on9..zai...kwn sekolah rendah on9 n she wanna sharing with me a pic...ingat kan pic apa...rupa2nyer pic masa aku,zai n fatin masa kecik2....wawawawa...gelak smpi guling2...lawak giler...terutama fatin...dear..if u read tis blog...i'm sure u wanna see that photo... :D kalu nak tgk...kasik ym@apa je yg boleh digunakan unt chat wit u.. :) tp serious ckp..kalu tgk blk..ya allah...allah jer yg tau..lawaknyer..n zai pun ckp ada byk lg collection yg dia ada...waawawawawa...x sbr nak tgk..gambo shu waktu ala2 amoi dulu pun ada...:D nway..till then...muax!xoxo ;)

Saturday, June 21, 2008

TAG!

0 comments

Ayak!!!tag lagi…huhuhuhu..nway..thx tu zai coz u did remember me (ke saje nak mengena suh jwp pjg2.. :D) nway thx again…I hope this answer would make u satisfied!!! hahaha

RULES:
1. The rules of the game get posted at the beginning.
2. Each player answers the questions about themselves.
3. At the end of the post the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves a comment, letting them know they got tagged and to ask them to play and read your blog

LET'S START!
Name: Wan Sajidah Binti Ahmad Saburi
Sisters: the 2 bestest sister in da’world WAN SAKINAH n WAN SYAFAZILAH
Brothers: 1 and only WAN MUHAMMAD FAHMI
Shoe size: 9/10 (org ckp my foot size like a giant!! :(( )
Height: 164cm (but sometimes kan be more!!!hahahaha)
Where do you live: Ipoh-kl
Favourite drinks: 100plus (for my energy yg selalu ilang….)
Favourite breakfast: myNesvita Oat
Have you ever been on a plane: x pernah…ada tiket free????
Swam in the ocean: not really swam lah….just gitu2… :D
Fallen asleep in school: Hahaha....ada2…
Broken someone's heart: I don’t think I’ve done to somebody….kalu ada…sorry..
Fell off your chair: tidak!!!!jgn sekali terjadi
Sat by the phone all night waiting for someone to call: masa first time bercinta dgn myMrGugglyBear….:P
Saved e-mails: ada…
What is your room like: simple n comfortable....
What's right beside you: SOFA
What is the last thing you ate: Nasi Goreng!!(adoi!mcmana nak diet nie!!).
Ever had Chicken pox: dah..masa kecik2 dolu…n still have some scratch!!!
Sore throat: pernah…..
Stitches: hurm...

Do you believe in love at first sight: yes...it happened to me...
Like picnics: Of coz..!!!!
Who was the last person you danced with: DANCING???noooooo
Last made you smile: x ingat…but everytime bkk blog kwn2..tgk diaorg happy pun can make me smile… :)
You last yelled: x ingat….(sgt sabar kan??? :D )


TODAY DID YOU...
Talk to someone you like: dad+mom+sis+brother+myMrGugglyBear+fwens
Kissed anyone: xde kot.. :D
Get sick: hampir2…berjangkit selesema…
Talked to an ex: dah lama dah x sembang…sbb dia dah kawin… :(( hahahhaa
Miss someone: my fwens!!!! (starting from kindergarden – uni)
Eat: on diet!!!hahahahaahah…(kunun2)
Best feeling in the world: what I feel right now!!! :D
Do you sleep with stuffed animals: xde kot…kot jelah… :))
What's under your bed: xde..sbb katil cover sume…xde lobang… :D
Who do you really hate : xde…sbb nanti kalu kita benci org..org benci kita blk.. :)..
What time is it now: 12.32 AM

RANDOM...
Q: Is there a person who is on your mind right now: nobody
Q: Do you have any siblings: 4 included me...
Q: Do you want children: of coz lor….sape xmo…nanti leh kasik kawan ngan anak shu n fatin :))..(buat masa nie..2 org 2jelah yg dah ada anak :)) )
Q: Do you smile often: always… :) love smile…make me feel soooooo freshNyoung!
Q: Do you like your hand-writing: Yup... mak ckp tulisan I makin cantik :))
Q: Are your toenails painted: nope
Q: Whose bed other than yours would you rather sleep in: semua katil yg ada dlm umah nie.. :))
Q: What colour shirt are you wearing: red
Q: What were you doing at 7:00pm yesterday: Watching Ezora+sindarela online.....(lps gian sbb termiss 1 week!!!)
Q: I can't wait till: hurmmmmmm???????
Q: When did you cry last: x ingat!
Q: Are you a friendly person: depends…
Q: Do you have any pets: No…
Q: Where is the person you have feelings for right now?: KELEJE lor…..
Q: Did the last person you held hands with mean anything to you now?: I think soooo
Q: Have you ever crawled through a window?: x pernah
Q: Are you too forgiving?: M.U.N.G.K.I.N
Q: Are you closer to your mother or father?: of course!!!
Q: Who was the last person you cried in front of?: can’t remember…coz last nangis pun xingat bila.. :D
Q: How many people can you say you've really loved?: x terkira…
Q: Do you eat healthy?: sumtimes…
Q: Do you still have pictures of you & your ex?: no…tp gambo kawin dia adalah…sbb I’ve attended it!! :))
Q: Have you ever cried because of something someone said to you?: adus…bab nangis2 nie dah x ingatlah…
Q: How often do you go to church?: I’m muslim ok…so…for what point I need to go church??? ISLAM is my religious n I’ll never-ever change it!!!!
Q: If you're having a bad day, who are you most likely to go to?: myMrGugglyBear..sbb bleh belasah dia!!hahahaha
Q: Are you loud or quiet most of the time?: x pastilah….
Q: Are you confident?: sometime n depends on situation…

5 things I was doing 10 years ago..
1- Sekolah kat sekolah menengah yg best!!! PMR ‘98
2- Bergembira..mcm xde apa2 yg berlaku kat dunia nie.. :D
3- bercinta with my EX!!!hahahahaha
4- x ingat dah….apa lg ek????

5 things on my to-do list today
1- emails checking (gmail,yahoo)
2- cr lobang keje….
3- tolong mak wat some typing job
4- chatting…
5- wat website yg tertanggung selama seminggu…(cpt2 siap..org dah nak upload!!!)

5 snacks I enjoy
1
- MC D French fries!!!!
2- yg tu je kot…sbb nak kurangkan mkn snacks!(no snacks please.. )

5 things I would do if I were a billionaire
1- g Mecca wif my family…(kalu boleh nk bwk sume kaum kerabat yg ada)
2- bg kesenangan kt sume kaum kerabat…(sbb tau.. pd masa 2 mesti ramai yg ngaku sedara.. :D)
3- jln2 keliling dunia… :D
4- wat kawin besar2an…(just once rite???)
5- Melabur..supaya x abis.. :))

5 of my bad habits
1- suke berjaga smpi subuh…(sggh x elok unt kesihatan.. :( )
2- wat keje last minit…(any idea how to change?? )
3- suke kumpul bear2.. :D (bad ke 2???) :P
4- xde dah kot…. :D

5 places I have lived in
1- Dari lahir sampai umur 22 dok Perak….(sekolah rendah kat ipoh, Sekolah menengah kat kuala kangsar,sijil+diploma kat politeknik ungku omar)
2- umur 23-24 ½ dok johor amik BACH.DEG kat UTHM a.k.a KUiTTHO
3- umur 25 KL
4- nanti update dok mana past kawin… ;)

5 jobs I've had
1- tgh training skrg nie….
2- find out my JAVA text book!!!(mana ilang!!sgt sayang that book!!)
3- develop webpage!!
4- tgk TB5- donlot movie!!! :D

5 people I wanna tagged
1- Fatin Mazura Marzuki
2- Kaizar
3- Azlan Helmy..(sbb zai dah srh shu wat tag dia.. :D)
4- AlHafiz
5- Diana

Tuesday, June 10, 2008

HE shows me the way.. :)

0 comments
thx ALLAH coz you give me a lot of good oppurtunity in my life..although i'm not a really good muslimah..but you still help me by ur own way...thx ALLAH...coz of YOU i got the opputuinty to be with others in ACCP programme... :)


yesterday i've just got a phone call from cosmopoint..person who incharge this programme told me that i've been selected to be a part of ACCP trainee... :) as u know this programme will make may dream come true!!!so my step to be a programme or 'someone' in IT field sooooooo close now..just wait until i finish this programme....this programme will take full of my attention...so this saturday i need to register as a trainee at kuala lumpur...n maybe this blog not gonna update frequently as usual.. :)....

p/s : sibuk kemas barang mcm nak masuk asrama...mwahahaha...~~wink*

Sunday, June 8, 2008

outing..

0 comments
at last....ada gak masa nak kuar g jejln kat jusco ipoh nie...huhuhu...setlh sekian lama x window+shopping...kebtln my sis yg keje kt TV9 blk bercuti..so apa lg....masa unt mengepow...hehehe...smlm dah pow dia baju kain baju raya unt thn nie. :D bkn sy sorang je yg pow...tp my mom n my youngest sis pun dpt kain unt wat baju raya.. (pdn muka dia sapa suruh nak tema hijau..so kena belikan.. :)) )...nway thx my sis...nanti blnja unt baju konvo kak long pulak k? :D...so hari nie tmn dia g shopping...sonoknyer tgk org dah bekerja nie shopping..amik je apa yg nak...huhuhuhu....sy sempat beli pati Brands je...BRAND’S InnerShine (beri+prune)...almaklumlah bila dah meningkat dewasa nie...kenalah byk minum benda2 yg menyihatkan nie...lgpun rasa pati kedua2 perisa nie seeeeedap sgt2...anda harus cuba.... :D

Saturday, June 7, 2008

ayat-ayat cinta.....

0 comments
“Ini adalah kisah cinta. Tapi bukan cuma sekedar kisah cinta yang biasa. Ini tentang bagaimana menghadapi turun-naiknya persoalan hidup dengan cara Islam. Fahri bin Abdillah adalah pelajar Indonesia yang berusaha menggapai gelar masternya di Al Ahzar. Berjibaku dengan panas-debu Mesir. Berkutat dengan berbagai macam target dan kesederhanaan hidup. Bertahan dengan menjadi penerjemah buku-buku agama. Semua target dijalani Fahri dengan penuh antusiasme kecuali satu: menikah. Kenapa? Karena Fahri adalah laki-laki taat yang begitu ‘lurus’. Dia tidak mengenal pacaran sebelum menikah. Dia kurang artikulatif saat berhadapan dengan mahluk bernama perempuan. Hanya ada sedikit perempuan yang dekat dengannya selama ini. Neneknya, Ibunya dan saudara perempuannya. Betul begitu? Sepertinya pindah ke Mesir membuat hal itu berubah. Tersebutlah Maria Girgis. Tetangga satu flat yang beragama Kristen Koptik tapi mengagumi Al Quran. Dan menganggumi Fahri. Kekaguman yang berubah menjadi cinta. Sayang cinta Maria hanya tercurah dalam diary saja. Lalu ada Nurul. Anak seorang kyai terkenal yang juga mengeruk ilmu di Al Azhar. Sebenarnya Fahri menaruh hati pada gadis manis ini. Sayang rasa mindernya yang hanya anak keturunan petani membuatnya tidak pernah menunjukkan rasa apa pun pada Nurul. Sementara Nurul pun menjadi ragu dan selalu menebak-nebak. Setelah itu ada Noura. Juga tetangga yang selalu disika Ayahnya sendiri. Fahri berempati penuh dengan Noura dan ingin menolongnya. Sayang hanya empati saja. Tidak lebih. Namun Noura yang mengharap lebih. Dan nantinya ini menjadi masalah besar ketika Noura menuduh Fahri memperkosanya. Terakhir muncullah Aisha. Si mata indah yang menyihir Fahri. Sejak sebuah kejadian di metro, saat Fahri membela Islam dari tuduhan kolot dan kaku, Aisha jatuh cinta pada Fahri. Dan Fahri juga tidak bisa membohongi hatinya.“ Ketika inilah segala2nya bermula…. :)

This is really interesting love story….x rugi tgk…wan baru je tgk last Thursday…myMrgugglyBear belikan DVDnyer… :) tp x puas hati…still nak tgk bila ditayangkan kat panggung…nak rasa feel lbh sikit… hehehe…walaupun byk yg diubahsuai dari jalan cerita novel….it’s ok…nway good job to MD production ‘coz produce a great love story based on Novel written by Habiburrahman El Shirazy… :) n to Habiburrahman El Shirazy….ur novel is soooo great…keep up ur good work….

p/s : x sbr nak tgk BILA CINTA BERTASBIH di filemkan… :)

Wednesday, June 4, 2008

at last....

2 comments

Salam sumer…alhamdulillah..praise to Allah…HE helps me a lot…n now…my dream to be a PROGRAMMER one step closer…yey! Yesterday I’ve attend an interview to be a part of the trainee on ACCP Programme... Which if I been selected, I’ll be trained as a fresh programmer around 6 month at KLMU (formerly known as COSMOPOINT), after the six month training …I’ll get the MCSA@ACSA n I’ll going to real world job…n the great news is I already pass the first interview+3 test (mathematic+computer fundamental+Core JAVA programming)…n for this time interview..Only 4 person get the opportunity to go through the next interview n test session…and surprisingly, I was one of the person who have been selected … :)... and insyallah maybe mid of this month @ early of next month I’ll attend the last interview session at KL which it will be held at KLMU@putrajaya and the person who going to interview me n the rest is the people from Ministry of Human Resource…n I hope I’ll pass this interview+test session… :)…n from now on I need to practice my JAVA programming coz I’m already forgot a several part of the programming in JAVA… hehehe… JAVA is my love now…hahaha…need to memorize it back coz I only learn java when study at Ungku Omar Polytechnic….2004!!!4 years left… :D nway!!Wish me luck!!!!


Tuesday, June 3, 2008

Bosan + Best

0 comments
Terengganu… nothing much that I can say ‘bout Terengganu….so far so good…kebetulan masa berada di Terengganu SUKMA baru bermula….sibuk sikitlah kuala Terengganu…pg sana pun sbb ikut rombongan pengantin lelaki….bosan giler..bygkan…1st day smp dok kat chalet…not too bad…tp bg pndpt sy, chalet tu x best lgsg…tp nsb free…hehehe…walaupun chalet tepi laut…tp still x best…donno why….feel soooo bored when I was there…tp disbbkan ikut family, so thn jelah… :D pg sabtu 31hb5 sblm pg majlis kawin…kami pglah jln2 kat KT(short form for kuala Terengganu)…bestlah jgk..sempatlah rembat kain untuk wat baju batik…(KT kan ‘batik heaven’ :P) so…masa jln2 tu adalah sempat tgk masjid Kristal..cantik…tp hairannya…byk sggh masjid kat kwsn yg sama…sebelah menyebelah…mula2 mcm konfius jgk…tup2 nmpk billboard tulis “62 masjid dlm negeri Terengganu dlm tempoh 2 thn..” kalu x silap bunyi nyer mcm 2lah… :D…owhhhhh no wonderlah byk giler masjidkat ganu…. :P past pueh jejln…balik chalet dah area kul 12…so cepat2 siapingatkan nak kena g hntr pengantin awal…tup2 rupa2nya…pengantin pukul 1tgh baru nak pg make-up!!!bengang betoi….xpelah..hari diakan…(nasiblah bkn dr kaum kerabat keluarga sy..kalu x….)..then dlm kul 1.30 kami kuarlah…kononnya nak tggu kat smpg jln sblm msk umah pengantin…tup2…dpt call pengantin blm siap…bygkan…tgh2 panas kami tggu pengantin smpi..nsb ada gerai minum kat tepi tmpt kami menunggu 2…kami pun pglah minum2 dulu…kami sume tggu hamper 2jam setgh….kul 3.30 dpt call pengantin terkandas kat tgh jln sbb jln ttp Sultan nak lalu unt perasmian SUKMA…alas an @#$%^&….nasiblah..pengantin nie dpt ayah yg penyabar..kalu dpt ayah sy..mati kena pelangkung…then ‘round 4pm pengantin smpi…kami pun follow ark eta yg bwk pengantin….smpi je kat umah pengantin ponpuan..terus sanding…bygkan sanding kul 4pm…mana nak ada org dah…tggl kami2 jer…aduh..apalah nasib pengantin perempuan 2 dpt lelaki mcm apa ntah…huhuhuh…past je kenduri…terus blah blk Kelantan….wah…I love being in kelantan…sbb Kelantan org2 yg menjual @ jurujual mesra alam…mesra yg boleh membuatkan sy nak beli mcm2…ha..kat Kelantan nielah baru bershopping sakan… :D kat Kelantan jgk kami sekeluarga take a rest for a day before return back to ipoh….bwh nie ada lah gambo pengantin yg kami follow rombongannya 2…nway…have a nice day… :D
nie muka pengantin yg kat terengganu 2...ayak!!!dua2 xmo senyum.. :P

lupa nak citer...gambo atas nielah yg menceriakan sy sepanjang ada kat ganu...mana xnyer..si kakak byk mulut...yg adik suka buat muka comel!!! :P

comel x???? :D

Sunday, June 1, 2008

0 comments
This blog has been tagged by NurShuhada Zainon from zshuhada.blogspot.com. thx for the tagged. I’ll try to to do my obligation by answering the tags.. :D

A. 5 hadiah yang anda impikan?
1. Apple iPhone
2. Apple MacBook Air.
3. Holiday Package to Pulau Redang (snorkeling :D )
4. Fosil wrist watch
5. New Walkman from Sony – build-in Bluetooth (NWZ-A820K)
B. Alasan atas pilihan anda itu:
1. Mudah access internet!!! Walau dimana berada.. :D
2. Ringan!!
3. Nak g dengan kengkawan wat snorkeling..n rehatkan minda yg berserabut
nie…hehehe
4. Suke sgt!!!n wish I got it as a hantaran… :))
5. Easy for me to listening the music (walaupun dah ada satu mp3 sony :D )
C. 5 inspirasi terhadap orang yang diminati? – myMr.GugglyBear…
1. Jujur
2. Sgt2 Penyayang
3. Sgt2 Sabar
4. Sgt2 Setia
5. Good-looking
D. Perkara yang paling hebat pernah dilakukannya untuk anda:
1. Sanggup Naik Balik Bas Semata2 nak Kenal (walaupun masa tu dia baru je
turun bas..)
2. Sanggup jadi tempat untuk kena marah (when I in a badddddd moooddd)
3. Proposed
4. Engaged
5. Sayang sangat saya… :P
E. 5 ciptaan yang paling disukai?
1. Gadget
2. Watch
3. Television
4. Computer
5. myNew Notebook :D
F. Apakah perkara yang paling dibenci?
1. Ditipu
G. 5 orang yang anda mahu tag?
I'm not going to forward it anymore :D
 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template