Free Image Hosting

Thursday, July 31, 2008

serabut

2 comments
adoi....kenapalah ada perasaan mcm nie...aku x pernah rasa nak quit dr satu2 benda yg aku dah buat...tp for this accp program...aku rasa mcm x keruan..x tau nape..for the 1st week mmg rasa best jer..tp bila dah masuk 2nd week aku rasa mcm fedup n lemah semangat..aku x tau mana ilangnyer semangat tu..ntah di aterbang kemana entah..nak kata sbb zoe x pilih sapa2 ending sindarela z jgk...apa kena mengena dia dgn idup aku....tp 2lah aku x taulah...nak xplain mcmana....huhuhu...rasa sedih sgt....so..smlm pun i call my mum....nyatakan perasaan yg bertandang sekarang nie....huhuhu...my mum said just quit n find other job....wah...sooo senang jwpnnyer... :D sooo now i've make a decission to quit from tis...program..sgt sedih sbnrnya...tp..i think tis is for my own good..maybe ada sesuatu disebalik semua nie....wawawawawa.....thx to all my fwens here.....thx for being my good fwens....bkn sng baru kenal nak baik..tp diaorg nie mmg best....wan saaaaayaaaang sgt korang....huhuhu..nak luahkan secara real takut nangis..soo sapa2 accp yg terbaca blog nie....tlg smpikan pada sume....muax2...sy sgt korang...

Wednesday, July 23, 2008

0 comments
Hye…
Lama rasanya x m’blogging nie.. :D
Nak kata sibuk x..tp…disbbkan umah yg ddk skrg nie xde internet connection so..bila ada kesempatan jelah dpt blogging..So far…setakat 2 minggu nie sume berjalan dgn baik..Cuma ada bbrp perubahan agenda.. ;)…mmg ingat nak lepak je kat condo yg disediakan oleh ‘pihak yg terbabit’..tp bila pkr2 blk…its better for me to make a move from PV10 condo@danau kota to my aunt house@salak selatan..near by salak selatan LRT… :D (dah jimat RM100 unt sewa condo)..so,khamis nie my sis and her boy akan dtg amik brg2 untuk proses pemindahan dari danau kota ke salak selatan…(bye2 PV10)…masa tgh blogging ni tgh tgk sindarela….waaaaaaaa xkan zoe kawin ngan haidar…huhuhuhu….x bleh..xbleh… zoe sein punya!!!!tp mlm ni lomantik pulak haidar n zoe nie!!!huhuhu..sgt2 teringat kat mrGugglyBear….bila nak jmpa nie???atoi!!!dah dkt 2 bln x jmpa…huhuhu…
Apa lg ek citer...ha!!!ayak!this blog has been exposed by one of the ACCP trainee..hohohoho…wani…dah jmpa diam sude…tp..ya ampun…sudah kecoh bah…huhuhu…n also kantoi…diaorg tau that I’ve been engaged..huhuhu..so xleh ar blagak single n available…hehehehe…tp rasanya still single but not available.. :))…. Tp xpe…wat pe kalu wat blog tp x mo kasik org baca..btl x??nway..for the nxt update i’ll show the pic of my new fwens here…diaorg sume best!masing2 dgn perangai sendiri…hehehe…nanti akan jg diperkenalkan KK bg kelas kami….client server class mmg rawks!!!!hahahaha….till then bye..bye..bye(baca nada sin chan say bye2)…xoxo

Thursday, July 17, 2008

1 comments
Hurm…hari nie merupakan hari ke-3 I going through tis ACCP training….so far so good..hehhe…dah wat byk kwn dah kat sini..walaupun masih baru tp bolehlah dikatakan kawan yg baik..nway..xde apa2 pun yg menarik sepjg 3 hari nie…amik kontrak perjanjian training n settlekan apa yg patut unt pastikan segala dokumen yg diperlukan lengkap supaya cpt sikit masuk duit tajaan…hahahaha…n tis week we all di ajar the core java…so apa lg..REFRESH2…hahhaha…tkn btg F5 dlm otak tu… :)) tenaga pengajar bagi core java nie didtgkan dr INDIA…mr.Rehman…best ah dia nie..mmg dia tekan btl btg F5 dlm otak kami nie…hehehhe…tp slang dia…ayak…kejap paham..kejap x paham….hahaha….tp biasalah..baru 3 hari dah rndu nak blk ipoh…apa citer nie????huhuhu…oklah nanti smbg…kena tdo awal…esk smbg lg kelas core java…so kita ENJOY!!!!ahhahahha…xoxo

Friday, July 11, 2008

wanted+hancock

0 comments
hurm...rasanya dah being a week gak ler x tulis blog nie..nway a bit bz for the OJT...now i'm back to "school" hehhehe....disbbkan bz+bosan..last wednesday me n my fwens went to suria KLCC untuk tgk filem wanted..hehehe..then kami pun gerak ar dari danau kota g KLCC naik putra..mmg pada permulaannya perancangan nak tgk wanted jer..past 2 nak g mkn then blk...tup2 perancangan telah berubah disbbkan oleh kebosanan tahap dewa..hahahah...mula2 mmg x t'pkr pun past tgk wanted nak tgk hancock...cdgnyer nak g petrosains...so kami pun glah petrosains..kunun2 nak masuk tp ramai beno umatnyer.... :D so x jd...sbb tuelah tetiba leh tgk hancock...overall 2-2 citer tu menarik....tp wanted lg best! sbb segala aksi dia boleh membuatkan kulit yg tegang menjadi byk kedut2...hahahaha...n for hancock...bolehlah..biasa jak!!! past nie dah x leh nak huhahuahua dah...kena tumpukan perhatian pada OJT...kalu xde apa2 update kat blog nie...paham2 je lah...hehehehe...'till then...bye2....

Wednesday, July 2, 2008

1 comments
afdlin shauki said: "jika anda tersa sepi@gersang...dan tertanya2 mana pergi semua org...tontonlah filem SEPI kerana filem ini untuk anda"

synopsis:

"Three individuals in the city learn the meaning of love, loss and loneliness in this romantic drama. Adam, a successful young chef, creates confectionery masterpieces for weddings, yet has still to find his own bride. Then there is Sufi, who each day runs for miles in an attempt to outrun the memories of his dead wife. Finally, there is Ariel, a young playwright who discovers that theatre is a stage of where her past is finally resolved and her future is unveiled. All three strangers are inevitably linked to a single dramatic moment that transforms their lives forever."

SEPI...merupakan sebuah filem kedua arahan khabir bahtia selepas filem CINTA...sepi merupakan sebuah cerita melayu yg telah digarap hebat dan ia menjadi satu filem melayu yang sangat2 menarik...khabir is really brilliant director...dia mampu menggabungkan 3 cerita menjadi satu...SEPI berjaya membuatkan saya menitiskan air mata...(nasib adik x nmpk.. :D) khabir telah mengarahkan filem ini dengan baik dan filem ini dari mula sehingga tamat ia amat2 menarik. dari segi skrip n pelakon..mereka semua dapat menjiwai watak dengan baik dan mereka melakonkan watak itu seperti mereka sendiri merasa SEPI..dalam filem ini juga terdapat puisi yang bertajuk SEPI...puisi itu amat dalam maksudnya..kena tgk baru paham.. :) saya amat tertarik dengan puisi filem ini...

soo...i give 5 out of 5 stars...sgt2 menarik...x sabar nak tggu DVD SEPI nie release.. :) n dgr citer khabir ada movie baru nak kuar...x sbr rasanya....'till then bye2...
 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template