Free Image Hosting

Monday, September 29, 2008

esok raya!!!

0 comments
:puteh_2:best rasanya nak raya...tp masih ada di KL....:bofu_44:byk keje nak kena buat..mlm nielah baru nak bertolak dari kl ke ipoh...huhuh sedih betul...budgetnya tahun nie nak ler best2 sambut raya lps bebrp tahun x beraya dgn best sbb lps raya je exam...lps raya je exam...huhuhu...




:puteh_27:ok2....kita lupakan jap raya yg cnfrm2 akan disambut esok leh semua umat islam yg berpuasa..(termasuk yg tidak berpuasa) :bofu_47:..nie nak citer pasal 2 hari berjalan di jln TAR...ya ALLAH..tuhan jer yg tau mcmana ramainya umat manusia yg mengunjungi jln TAR :bofu_01:...sesak... mcm apa jer....tp 2 hari berjalan n membeli belah di jln TAR mmg best (duit pun seronok jer kuar...:bofu_20:) hari pertama pergi dengan adik memborong sakan....hehehe beli baju....beli tudung..n lain2..hari kedua lps berbuka puasa dengan mieza(madid fwens)...lps jer berbuka n tmn dia beli handbag baru :bofu_31:...aku g jejln sensorang kat jln TAR tu...hehehe...dgn muka selamba menerjah jln TAR yg penuh dgn umat manusia tu...still sama....mengalirkan duit membeli tudung..(can't stop myself to buy a tudung..) cantik2 sume...jatuh cinta!!!:kiss:kalu boleh semua nak diborong...tp nasib ingat...kalu diborong sume...ujung bulan nak mkn apa???hahahahha...n way..smlm lg best sbb bygkan hari 1st pergi tudung rm28..tup2 semlm dia bleh turun smpi rm15!!!!:bofu_17:gila!!!!apa lg!!!!borong!!!!!mcm2 jenis tudung dirembat.....dari manjalara...sampailah ke airmata lalat a.k.a air mata syawal...hehehee....kelakarkan namanyer..nway..buat kwn2 yg x beli ckp lg kelengkapan raya..glah jln TAR...dr kecik smpilah org dewasa...sumenyer ada...bak kata pakcik kat astro.. macam2 ada.. :minimo_05:


LAST BUT NO LEAST!

SALAM EIDULFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

:minimo_02:

Thursday, September 25, 2008

SELAMAT HARI RAYA

0 comments

Di kesempatan ini, wan nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin

mana tau..selama berkawan nie wan ada wat salah dan silap
:puteh_21:
kepada kawan2 yang beraya dgn org baru tahun nie...
:minimo_39:
di ucapkan semoga dapat beraya dengan gembiranya
:puteh_2:


Saturday, September 20, 2008

Tension

2 comments
:bofu_44: hari2 nota!!!!
:bofu_20:cuti pun kena wat nota!!!
NOTA! NOTA! NOTA!:bofu_28:

3 hari yg BEST!

3 comments

:dancepanda::dancepanda::dancepanda:
rasa sgt2 happy!!!!

hari nie dah masuk hari kedua berada di IPOH (my hometown)


:penyu::penyu::penyu::penyu:
jauh dari hiruk-pikuk, penin-penin kat KL tu.. :D

:taresmall:dpt manje2 dgn mak...hehehe..
gaduh2 dgn ayah...:trumpetturtle: main2 dgn adik :sitturtle:
kebetulan...myFiancee blk....:lovesnail:dpt jmpa....apa lg...untuk berbuka puasa :tareflower:jumaat (semlm) pergi berbuka di hotel heritage ipoh....sgt!!!!sedap:blueturtle:
n terus lupa pasal diet:walkturtle:
habisalah...selasa nie mesti kena marah dgn trainer :puteh_9:
tp x kisahlah...bkn selalu :puteh_23:

Wednesday, September 17, 2008

2 comments
:puteh_7:ini cubaan pertama meletakkan emoticon nie..mcm chumel jak!tp x pandai ssn lg..nanti belajar sikit2..hehehe dlm sibuk2 still ada masa nak 'cun'kan blog nie..hahhaah:puteh_2:
0 comments
hurm...mcmana nak mula pasal fitness first nie:look:last sunday...member ajak g the curve @ damansara ingatkan mende.. :what:rupa2nya dia nak ajak join FF..huuhu mula2 dgr jelah apa yg consultant tu 'gebangkan'...lama2 mcm interested...:kiss:mmg ramai yg kata fitness nie x elok...nanti kena tipu...huhuhu...:wink:mula2 takut jgk..tp bila 'en zam' si consultant tu dah ayat baeeeeekkkk punyerrrr...apa lg...terus register....tp sblm register tu tanya ar jgk kat dia...brp kena byr...mula2 dia tnjk amount 1000++...ayaaakkkkk sgt byk itu amount!!!:hot:huhuhu...tp lps tu dia kata disbbkan dtg bln puasa..ada diskaun...hehehe..siap leh wat passport membership tau!:pompom:so byrlah RM135 unt pendaftaran.n every month rm175... :D so mulai skrg kena rajin ar g fitness walaupun penat huhuhuhu...:smoke:nak dijadikan cerita..lps je daftar ari tu..terus wat workout!!!ya ampuuuunnn...nampak sgt dah lama x workout..:sleep:.baru wat streaching dah sakit satu badan...bila mula 'main' dgn mesin2 tu...hahaha rasa best sgt!!!mula2 ingat nak masuk spa jer...tp zam kata try dulu mesin2 cardio tu...sbb bln pose jgn wat benda berat sgt...so for the fisrt time as FF members...main ler mesin2 cardio yg bermcm2 jenis...dah ar masa tgh workout dgn mesin2 tu kita leh tgk tv..pilih jer channel mana kita nak..n kita akan dgr melalui head phone yg disediakan...nak dijadikan cerita...aku leh ketawa besar masa wat workout tu..mana xnya..tgk citer friends masa tu....lawak abislah..:puteh_13:hahahahah....past jer workout...terus nasuk spa..:puteh_23:.n past 15 minutes...mandi trs blk..penat n penin lor...hahahah:dizzy:itulah sedikit coretan unt FF kali ini...nanti bersmbg nxt post.nanti akan diceritakan mcmana bermulanya pengalaman 1 hour bersama dgn trainer FF next week....1:1 (sorang trainer, sorang trainee.. :D):flower::bye:

Monday, September 15, 2008

2 comments
will update later.. :D
 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template