Free Image Hosting

Monday, December 21, 2009

10 thn...

1 comments

Last year entry

Lewat sehari….hehehe…Kalau sesapa dah baca entry thn lps…tahun ni dah genap 10 thn wan n en.Huby kenal each other… :) Alhamdulillah…spt yg dijanjkan tahun ke-10 wan n en.Hubby tlh slmt menjadi husband n wife..pada 08052009 yang lalu….alhamdulillah..en.Hubby mmg seorg suami yg tersgtlah faham situasi isteri dia yang pasang surut anginnya..yg x tentu pasal…air pun ada waktu nak pasang n surut…thx sgt2…n insyallah…pada thn hadapan sekiranya Allah s.w.t mengizinkan..wan n en.hubbyy akan jd papa n mama..doakan ek..to my dearest beloved HUSBAND…this is for you… :)

When it comes to lovin' couples,
don't we make the perfect pair?
There's romance, love, and laughter
in the friendship that we share.
We care enough to listen,
to trust and understand.
To build a life together,
side by side and hand in hand.
We both know that we're lucky
and we've got a good thing going.

Through ups and downs
and give and take,
our love just keeps on growing...
'Cause I bring out the best in you,
and you the best in me-

I guess it takes the two of us
to make the perfect "WE."

p/s: 1) entry pjg mengenai anniversary nie akan menyusul kemudian…

2) x sbr nak jmpa en.Hubby sbb dah 2 minggu x blk ipoh...dia pun x blk ipoh...so tis weekend en.Hubby akan blk ipoh...n akan spend masa for me from xmas holiday 'till new year!!!!yey!!!! (dtg ptjaya tlg mop lantai i x larat...wakakaka)


.::LOVE is in the air::.

Sunday, December 6, 2009

craving for....

1 comments

mcD….

I’m craving for SPICY CHICKEN mcDeluxe!!!

Tghari nie kena g alamanda!!!


mcD….

Wait ‘4’ me…hahhhaa

Jgnlah rmi org!!!!

p/s:tabiat pemakanan sgt teruk! Kalau boleh hari2 nak spicy chicken mcDeluxe!!!what the….


.::LOVE is in the air::.

Sunday, November 29, 2009

0 comments

Salam semua…

Ini merupakan entry pertama untuk bakal baby wan n en.Hubby…haish!x sabar rasanya nak tggu kemunculan ourLILjunior kat muka bumi ni…Alhamdulillah semuanya ok…xde apa yg x ok…hehehe..blog ni insyallah akan menceritakan segala update mengenai ourLILjunior…so selamat membaca

Thursday, October 29, 2009

BOSAN

0 comments
bosannya hari nie...keje ada..tp dah siap...hehehe lps lunch karang meeting kat cyberjaya...adoi...satu hal pulak nak pg sana....past meeting terus nak chow blk ipoh!hoyey!!!!-end

.::LOVE is in the air::.

Tuesday, October 27, 2009

'SESUATU'

0 comments
Last weekend means ahad lepas bersamaan dgn 25hb102009 wan dah g wat check up ngan doctor ‘bout my preg…alhamdulillah dah 5w lbh…n now wan cuba unt bergerak dgn perlahan2 hehehehe…tp kekadang lupa daratan jgk..heels ttp pki ok!jgn mare…hehehe..ok..smbg citer check up…masa check up tu doc.wat ultra-sound…tp masa tu x nmpk apa lg..tp yg pasti ada sesuatu dlm perut ku…heheheh..lps je kat klinik tu…terus en.Hubby jd paranoid..jln pun dia asyik nak berkepit jer..kalu wan jln laju sikit..mula dia tarik tgn..huhuhu..x best ok jln pelan2…hehehe..tp yg wan plg suka tgk en.Hubby..dia sgt2lah suka..senyum memanjang…I loike!ok…lps jmpa doc..wan n en.Hubby g naik train ke low yat…krn..sekali lg..wan tlh membodek en.Hubby pd mlm sabtu unt membeli ‘sesuatu’…tp yg menariknya kali ini..en.Hubby lgsg x kisah..hehehehe..dia kata..'nak ke?ok jer..jom kita ke low yat'..apa lg..dgn lgkh yg terpaksa di perlahankan..hahahaha wan pun ke low yat..unt membeli ‘sesuatu’ itu..dan bila smpi jer..tanpa berfikir pjg..terus je en.Hubby pilih ‘sesuatu’ itu..dan terus membayarnya... ’sesuatu’ itu adalah..tarrraaaa….MY NEW NETBOOK..Ultra-Thin 10.1" Acer Aspire One :)



.::LOVE is in the air::.

update pasal OSIM

0 comments
disbbkan tlh disahkan mengandung 5w...so...osim UROBIC yg baru dibeli tidaklah dapat digunakan...duduklah osim UROBIC tu di tepi dinding bilik sehingga selesai semuanya...wawawawawwa

p/s : sorry dear..wan tlh membuat pembaziran yg terang dan nyata....hehehehe

.::LOVE is in the air::.

ALHAMDULILLAH

8 comments
Syukur kehadrat ilahi atas kurniaan-NYA yg x terhingga….last weekend (sabtu&ahad) wan saje je wat preg test…hehehe…pg2 buta bgn tdo..around 5.10am..wan buat test tu…n the result! POSITIVE…wan pun bg tau en.hubby..masa tu rupa2nya dia pun dah terjaga…dia xleh tdo katanyalah…:P so bila wan bg tau kat en.Hubby terus dia mcm teruja je nak dtg ptjaya…sbb last week wan x blk ipoh…so dia kena dtg sinilah…sbb dia blk dr Kelantan ke ipoh..tp sempat wan pesan…jgn bg tau sapa2 lg..sbb nak cnfrm kali kedua…sampai2 je en.hubby n my mil dr ipoh terus dia masuk bilik nak tgk bukti…hahaha..sengal betul!nway..he so happy…. sengih memanjang..tp masa tu my mil x tau lg…so we decide nak g beli preg lagi sekali kat alamanda…so tghari lps zohor..terus kuar g mkn kat warisan..then terus g alamanda..bwk sekali mil…tp masa nak beli preg test nie..my mil duk kat bwh jer..dia penat nak naik tgkt 2..kami pun apa lg…lari naik lif..hahahah..then..blk umah terus test..dan keputusannya…sekali lg positive!!! So ahadnya we decide nak g jmpa doctor buat kepastian n nak tau dah brp lama….nie adalah gambar bukti.. :P

.::LOVE is in the air::.

OSIM

2 comments
Slps 2 hari masuk umah…kebetulan en.Hubby ada lg kat ptjaya nie..so wan amik kesempatan lor mengepow dia…heheheh..semenjak 2 menjak nie wan rasa x sedap badan n rasa mcm berat sgt…x nak ngaku tu berat dah tambah..hehhee..so masa jln2 kat alamanda tu wan ajak en.Hubby singgah OSIM saje jer nak tgk2..tgk ke?past tu wan tny kat salesgirl pasal product osim…unt kesihatan. unt xcersice since wan xde masa nak g jog…..hehehe (alas an org mls)..so dia ckp yg Noro MaxTrimmer dah abis stock..wan ingat nak pow en.Hubby yg tulah…hahahaha..tp bila en.hubby dgr dah habis stock terus dia sengih panjang…tp wan x putus asa..wan tny lg kat salesgirl tu..selain noro apa lg yg ada untuk xcersice…so dia intro kat wan OSIM uRobic …en.Hubby penin…hahahaha padan muka dia…wan apa lg…terus tgk apa yg dia ckp tu…hurm…mcm pelik jer benda nie unt xcersice…tp bila tgk blk…n test..mmg mengeluarkan peluh…so..wan bodek2 en.Hubby…apa lg en.Hubby guna strategi unt tidak membeli…hahaha..dia tny mcm2 kat akak salesgirl tu…mcm2 yg x logic pun dia tny..hahahahah…last2 dia tny ‘unt org pregnant x bo kan?’…then akak tu jwb..a’ah x bo…sbb dia melibatkan senaman area abdomen kita…wawawawa..masa tu wan ckp ala…beli jelah…bkn ngandung lgpun…tp en.Hubby kata…’ok..tp kena tggu smpi dtg bulan dulu…baru bo guna..kalu x..xbo!’(masa nie wan dah lewat a week..)..lps jer en.hubby ckp mcm tu…terus dia keluar dr osim tu…then bila dia masuk blk dia terus byr..hahahaha I love u….:P so apa lg..bila dah beli brg kat situ, kami pun di layan ar dgn bertambah baik..siap test OSIM uYoyo harga rm12k++…sedap woooo smpi en.hubby kata kalu ada duit ni mau dia cekup….hehehehe….then lps settle payment bagai terus balik umah….n nielah dia OSIM uRobic yg telah berjaya di ‘pow’ oleh wan…. :P


p/s:en.Hubby pun ada rembat satu benda kat osim..sedap owh tengkuk pki benda tu...(benda kelabu atas kotak)

.::LOVE is in the air::.

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template