Free Image Hosting

Monday, January 12, 2009

Weekends

salam n selamat sejahtera semua... :)
minggu nie baru ada mood nak berblogging..n menjawap segala tag...cinoi n zaza..bacalah apa yg wan jwp pasal u all...

n another updates....last weekends...x weekends sgtlah..coz friday dah amik half day g spital tgk makcik lps operation..ada maslah sikit..kat HUKM...n after that g HKL lak tgk kawan mak operation buah pinggang...sian sgt...cik ma a.k.a bini dia dah kurussss sgt wan tgk...lps jer selesai melawat...skrg nie aktiviti menerjah sogo n keseluruhan KL yg menjual kain2 untuk dibuat baju...hehehe....aktiviti bermula dgn menerjah kain2...btw,sblm tu mmg dah aim satu kain kat kedai tu unt wat baju akad...tp x beli lg..coz tkt x sesuai dgn kulit mrFiance...so disbbkan dia dah dtg ngan my mak ke kl last week..so terus jer g kedai tu..pilih warna...tp yg kelakarnya...sblm jmpa kedai tu..jenuh pusing..x ingat kedai kat mana...dlm 1/2 jam jgklah mencari...tup2 dpn mata...hahaha....lain kali ingat nama kedai ok! sesmpi jer...terus g amik kain yg nak dibuat baju tu...nasiblah mrFiance ikut..kalu ikutkan wan..mmg dah beli kat dia warna tu...hehehe...tup2 letak kat kulit dia...warna x sesuai!!!!tensen jer....nasiblah...kain yg wan nak beli a.k.a pki waktu akad nanti dia 2 lapis...so mrFiance kena amik kain warna lapisan dalam...baru sesuaiiii...hehehe..nasib sesuai..kalu x..... waktu tgh menunggu kakak kedai tu memotong kain yg nak dibeli tu...tetiba terdengar ada customer lain ckp.. "sogo hari nie sale..tp just for ahli dia jer" wth....wan rasa mcm nak belasah jer org tu...SBB WAN BKLN AHLI SOGO...HAHAHA..tp...wan berjaya jgk masuk sbb..dgn x semena2..wan menjadi ahli..hehehe..daftar on the spot.. so..apa lg...shopping!!!alhamdulillah...semua hantaran yg patut dibeli dah dibeli....org yg ada dlm sogo tgk kami nie mcm x pernah g sale...beli barang mcm nak borong satu sogo...hahaha....yang tu baru shopping hari jumaaat...smpi tgh mlm jgklah kami terjah sogo tu...blk jer umah...lepak jap..smbg g uptown...xde apa yg best pun..biasa jer...wat penat jer ikut..bkn beli apa pun...aish!n esknyer..kuar awal jgk...sbb nak hntr mrFiance blk..dia kena blk awal coz dia on duty ahad...so kenalah blk awal..tp seblm blk tu g sogo...sekali lg!!!!! kali nie g beli kasut dia...smlm x nak..pastu tetiba jer nak..so sblm dia blk kami g sogo beli kasut...kasut yg dia berkenan semlaam xde yg baru...just ada yg display jer... padan muka! tp nsb ada kasut lain..so rembat...geletor wan mengeluarkan duit..walaupun tu bkn duit wan..hahaha lps jer membeli n blah kat sogo..wan pun hntr dia blk...tp ekspedisi x berakhir kat situ jer...wan blk jer dr sogo..past asar..wan teruskan ekspidisi dgn my makcik, mom, n adik....kami ke sogo...sekali lg!!!! sbb kali nie mak wan pulak nak g tgk cadar...kerana telah berjaya di hasut oleh wan..dimana harga cadar yg rm1000 jd rm 254.00 sgt murah ok! tp my mom x jd beli coz dia x berkenan..wawawa sgt sedih....i like!!! so...x jd belilah...lps tu kami g ronda2 smpi mlm...then kul 11.30mlm mak wan blk ke ipoh dgn adik yg bongsu...tp brg2 hntrn still kat wan..coz mcmana nak bwk blk???CNY nanti wan akan bwk blk...so wan dah xde kerja lain...mlm2 belek hntrn....hahaha....so hari ahadnya.. melepeklah kat umah..mengumpul kembali tenaga unt kerja hari isnin...hahaha..sgtttlah penat.... berikut merupakan barang yg berjaya WAN beli n blah....semuanya dibayar oleh mrFiance n myMom...THX A LOT!!!

Perfumes
Make up set
Shoes
wallet + Belt
kain unt wat baju akad...

barang2 nie tlh mengambil masa rehat ku yg bergitu berharga....wawawa...brg2 tu hny suku dr hantaran yg perlu kami beli untuk hntrn...ada lagi x beli...update kemudian... :D btw..sekrang ini emas sgttttttlah mahal!!!!!! padan muka!

2 comments:

  1. jid...nak gak bli brg2 hantaran!!!!nak gak!!!!jeles nyer aku dgn ko!!!!!

    ReplyDelete
  2. emas mmg mahal nasib baik dah lepas hehe..sian lelaki yg nak kawin skrg ni

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template