Free Image Hosting

Friday, February 20, 2009

rona roni makaroni

argh!!!tension betul bila tgk citer melayu tensen tgk jgk apa kes???:P nway..ending dia quite menarik...nsb ada jgk endingnya walaupun mcm apa jerk..mula2 td ingatkan tergantung mcm citer sindarela tu....last nsb x sama..kalu sama td..aish!:D nway..bront..u mmg superb!suker sgt...2 jelah nak citer...ekekeke..xde citer yg menarik..'bout my wed preparation pun..xde apa sgt....huhuhu..ntahlah..feel relax lg...hahaha...kalu org lain mesti dah menggelabah...wan nie leh dikatakan relax jer walaupun sbnrnya dah menggelaba..macho2..hahahaha...dah ar warna pun x pilih lg...adalah jgk warna yg berkenan..tp tgklah..wan nie last minute person...:P any update pasal wed preparation wan akan kasik tau kat blog nie....kalu rajin..hahaha..till now...bye2...muax!

p/s:to mr.Fiance..padan muka xleh balik cuti minggu nie..i still leh g jejln without you!:P

1 comments:

  1. dah abis ke cite rona roni tuh..lama tak ikut

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template