Free Image Hosting

Sunday, March 1, 2009

akhirnya

alhamdulillah...akhirnya wan dah dpt warna tema unt majlis wan nanti...hahaha..xdelah tema sgt..tp bolehlah nak dikatakan tema..(apa yg kau merepek nie labu...) :P dah dkt 2 bln wan pusing2 pekan ipoh nie nak carik kedai yg ada pakej yg tebaik tp murah...akhirnya smlm wan dah dpt...bridal nie pernah make up kawan wan si mieza untuk majlis sanding dia...so wan pun decide nak wat kat dia..lgpun dia nak wat baju baru unt wan tanpa mengira kos pembuatan baju..harga biasa jer...best2!!!so akhirnya sgl kesukaran memikirkan warna telah berakhir...so nie list yg wan dah insyallah kira settle unt majlis
  1. pakej perkahwinan
  2. catering (khemah,meja mkn beradab,meja n kerusi tetamu,mknan pengantin)
  3. baju akad nikah (dah tempah :D)
  4. hantaran (tggl nak hntr unt gubahan jer..)

yang masih belum settle

  1. door gift
  2. borang nikah (yg penting nie boleh x siap2 lg...hehehe)
  3. kad jemputan

yang tu je kot..kalu ada apa2 lg yang wan tertinggal sila bg tau...

p/s:nanti mmg ada pelamin tp x sanding sbb my father said "like keling" whatever..mls nak lyn...hahaha..just duduk mcm kenduri kay ari tu... :)

7 comments:

  1. akak.. kite same2 menghitung hari.. kekeke.. honey br je settle borg

    ReplyDelete
  2. heheh... fun isnt it..?? eyh if u need help on the doorgift sms me ok..??

    take care!

    ReplyDelete
  3. bestnyer...dh dekat...
    cpt2 satel borang nikah yu ceq.. sat hang x leh nikah baru hang tau..!!!

    ReplyDelete
  4. honey: wah!dah settle??bestnyer..aka nie dok tggu pihak lelaki kasik borang..x kasik2 lg..aish!marah betul!:P

    fatin: wah!ok2..i'll do sms u..:D

    zai: best mmg best...kalut yg lebih tu..hahaha...nanti wan g kenduri zai wan dah tkr statuslah...hehehe..nway..congrats ha..hang nak p penang dah..;)

    ReplyDelete
  5. ces... kim salam kat akak cumil yg nk make up hang tu..

    ReplyDelete
  6. alaa dah lupa pasal camne nak manage weddiing.. sorry wa.. x dapek nak bantu.. tapi nak tolong pi makan masa hari kenduri ok?

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template