Free Image Hosting

Friday, March 20, 2009

malam...

entry nie sbnrnya xde kena mengena dgn tajuk di atas..hehehe...saje jer nak mengupdate blog nie smbl tgk one in a million...bila dah tgk every week rncgan nie..rasa mcm dah fallin' in love wit tomok sorry mr fiance but you still the one..ceh! suara dia dah xde sengau2..mana ilang???adakah dia dah wat operation???hahaha pemikiran yg x betul!nway smbl2 tgh tgk oiam dgn adik yg bongsu smbl tukar2 channel lain wit my dad yg baru blk dr langkawi...beli byk cokelat!!!!best giler!!mkn chumellah anak mu nie...:P my dad bg tau yg anak member dia msk af7..hahaha terkejut wan..apa lg..terus crk dlm youtube...mana satu...hahah finally jmpa...actually dia nie leh dikatakan jiran wan masa kecik2 dulu...tp dah pindah..so x brp nak kenal...nway wish u luck!!! mlm nie rasanya rasa jelah :p kena tdo awal,coz esk nak kena blk ke kmpg unt hntr hntrn unt digubah..so..update later... bye2...

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template