Free Image Hosting

Wednesday, March 18, 2009

My Wedding Checklist..

saje jer nak kongsi....nie dia checklist yg dah siap disettlekan..n yg msh blm..huhuhu...n 'til now door gift still samar2..nak tny kengkawan..x sempat...dgn kesibukan yg melanda..nak msg2..n calling2 member pun x sempat...huhuhuh

Telah berjaya di settlekan!!!!
1. Kursus Perkahwinan
2. Test HIV
3. Borang Nikah
4. Kad Jemputan & Senarai Jemputan
5. ‘Gift’ untuk batal air semayang… ;)
6. Hantaran
7. Juruandam
8. Canopy
9. Katering
10. PA System ;)

Masih Belum…wawawawa!!!
1. Setem…(unt pos kad..hehehe)
2. Rumah untuk penginapan tetamu
3. Gubahan hantaran….(tis week wat)
4. Bunga pahar
5. Door gift
6. Photographer(dah ada…Cuma tggl nak cnfrm)

p/s:ada lg x yg tertinggal????rasa mcm dah ok...hehehe

9 comments:

  1. biler majlisnye tu cik wan :)

    ReplyDelete
  2. haa..tu dia..
    bride-to-be dah wat checklist..

    bunga pahar wat sendiri ek wan?

    ReplyDelete
  3. saya doakan semoga semuanya ok..dan selamat melayari dunia perkahwinan..dunia yg lebih mencabar...kalau sebelum ni sorang..lepas kawin menjadi keluarga yg lebih besar...semoga sebarang perbezaan pendapat atau pertelingkahan dapat diselesaikan dengan penuh hikmat.

    ReplyDelete
  4. wan..akak nak door gift..uwaaa..tak pat pegi hari bahagia wan..nak jugak ole2...uwaaaa...

    ReplyDelete
  5. udah rase macam mana siksanyer nak sampai ke hari itu..tapi sume tu akan jadi kenangan yang paling indah..ko akan rasa berbaloi la dengan kelam kabut nk menyiapkan majlis tu sbb d klimax of d day ko akan dilayan bak permaisuri..hati yg gembira di samping rakan dan taulan selain family... :) .. i'm happy 4 u..

    ReplyDelete
  6. ina : insyallah 8hb5 akad nikah n 9hb5 majlis kat umah wan

    iza : hahaha..dah kuar dah checklist...:D..hurm..x wat sendirilah...semua tempah...hehehe..xde daya creative wan nie..tgn keras..hehehe

    din : thx din :)

    akak : insyallah kalu ada lebih wan kasik akak...kalu x wan ltk gambo dlm blog nie..akak grab jer..hehehe;)
    p/s:sponsor honeymoon wan kat jepun..hahaha

    mieza : huhuhuh..xdelah seksa mana...coz semua benda leh dikatakan majoriti serah kat org..tp 2lah..sbb x nmpk lg progressnyer tu yg wat jiwa kacau nie...huhuh

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template