Free Image Hosting

Wednesday, March 18, 2009

update secara pantas

salam semua....hari nie wan akan cuba update apa yg patut di update...since jd cikgu gstt nie sgtlah sibuk smpi x terupdate blog nie..so hari nie...wan akan cuba coret apa yg patut...

2hb Mac 2009 - 8hb Mac 2009
this week dah genap sebulan wan jd cikgu GSTT...so far so good..alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik..dengan cikgu2 n student2 semua ok...tp biasalah bebdk....mcm wan ckp kat post2 sblm nie..rasa mcm nak picit2 je budak2 tu..hehehe...nway minggu nie xde apa yg menarik..cuma minggu nie bebdk sekolah Perak Girl School (PGS) ada monthly test..so relax ar sikit...xdelah sakit otak nie nak memikirkan apa yg diajar kat bebdk nie...so my routine this whole week is jaga bebdk peksa....mcm2 perangai ada...ada satu kelas tu dpt wan jaga waktu kertas wan mengajar pendidikan moral n geografi...diaorg sikit punya kata ssh siap nak tips peksa..tp..sorry ar...xleh nak kasik ayak cikgu manyak kedekut!!! hehehe..demi masa depan... :P so minggu nie jgklah wan nak kena siap marking paper...sbb....jeng2....this 24hbMac wan kena lapor diri as a government officer kat Kementerian Kewangan hahahaa....alhamdulillah..dpt jgk wan keje ttp...nasiblah cikgu sekolah nie sporting...kalu x wan kena kasik notice a month before benti..tp alhamdulillah diaorg paham..surat pun sampai lmbt....so tis week..semak kertas jawapan peksa!!!

9hbMac 2009 - 15Mac 2009
tis whole week mmg xde hati dah nak ngajar...huhuhuhu..perasaan berkecamuk...mana xnya..hati nie dah terpaut dah pada bidang pengajaran bebdk nie..tp apakan daya...rezeki ditmpt lain..xpelah..mgkn ada hikmah disblknya...apa kerja pun..janji wat dgn ikhlas...betul x???n tis week jgk..wan dah settlekan semua pasal majlis yg akan menjelang x lama lg...aish!takut betul bila ingat masa yg dah dekat nie...huhuhu..setakat nie alhamdulillah all the preparation done!nanti wan wat checklist yg mana dah siap n yg belum siap....yg pasti borang nikah dah hantar!!!yey!

16hbMac 2009 - 22Mac 2009
minggu nie..adalah minggu last preparation wan untuk segala2nya...isnin 16hb hari tu..wan n tunang n wit my future mil g butik pengantin untuk pilih baju belah pihak lelaki...i'm not really satisfied...but his mother suke..nak wat cam noooo...so amik jelah..hehhehe..untung dpt menantu x kisah...:P yg pasti belah wan warna yg wan suka..hehehehe...n tis week jgk wan kena settlekan serba sedikit perkara2 kahwin yg tinggal coz after tis wan x tau lg bila wan free untuk menyettelkan perkara2 tersebut....

rasanya sampai sini jer kot...hehhee..nanti update lain...sbnrnya byk nak citer..tp dah lupa..coz kumpul2 nak citer...tp satu pun x ingat...hahhaa

p/s:sindrom tensen preparing for wed..:P

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template