Free Image Hosting

Monday, April 13, 2009

rindunya!!!!

salam semua..lama rasanya x tulis blog nie...last sekali tulis pasal perasaan berdebar2 nak tggu hari...hahaha.hari yg di tunggu2 tggl lg x smpi sebulan...waaaa takut glos...mana xnyer..skrg nie semua preparation dah diserahkan bulat2 dkt my family...almaklumlah...wan skrg dah x dok ipoh...dah jd penghuni ttp kat putrajaya nie..hurm..untuk pengetahuan rakan2 sekalian yg x tau lglah...heheheh wan skrg keje kat JPA putrajaya..alhamdulillah...dah dkt2 nak kawin nie dpt pulak jwtn ttp dlm kerajaan...kerja sgtlah mencabar...coding2..everyday...takut tualah.. asik kerut2 muka jer..hahaha ada kena mengena ke???:P nway keseluruhan yg boleh wan ckp pasal kerja kat sini mmg best..wan ditempatkan di jabatan perkhidmatan awam malaysia bahagian pembangunan modal insan @ lbh dikenali sbg bahagian latihan...bahagian nielah urus semua permohonan biasiswa,pinjaman n etc...wan handle sistem..of courselah...xkan jd makcik wat teh kot...makcik jgn marah gurau juga....hahaha ngan sorang member dr sarawak..baik orgnya..cuma a bit straight...i like...ok nanti wan smbg citer pasal keje....

masuk bab kawin..waaaaa spt wan ckp di atas td...x smpi sebulan lg wan akan mengakhiri zaman bujang..hehehehe..alhamdulillah semua dah settle..jemputan pun dah disend kadnya n dijemput.... kalu yg tertggl n rasa dia kawan wan dijemput hadir ya...cuma skrg nie..tggl yg tmbh2an..tu wan serah kat mak wan...wan x sempat nak tlg..cuma skrg every week mesti blk ipoh...x puas hati kalu x tgk sendiri preparation...heheheheh...so pada kwn2 yg dah dpt kad @ kad dia msh otw @ yg wan ter'miss' pndg..jemputlah hadir ke majlis wan...peta akan diupload kemudia kalu ada masa..ok..till then...bye2...


p/s:tlh taip secara pantas..kalu ada spelling error hrp maaf...;)

3 comments:

  1. kak wannn !

    Diana sini.. In case kak wan tak dapat my offline msgs kat YM, just nak inform akak yang I changed my blog link tau, sebab ada stalker entahpape. hihi. takpela. ni link blog baru diana ye.
    and btw, I have received your kad kawin! OMG, sangat cantikk and grand lah your card. Diana simpan buat sample untuk my wedding plak. bole tak bole tak? hihihihi !
    dup dap dup dap!
    happy for you, sis !

    ReplyDelete
  2. hi dear!! kin dpt ur card dah...nway on the 9th Kin ader wed my pak usu (yg last) kat Taiping, be back on 10th, so if can KIn ingt nk drop wed sebelah hubby wan which is on 10th kan?kat Ipoh gak...sekali jalan =)..... boleh ker?

    nwway now Wan dok presint mana?
    kin p9..jemputla dtg umah nnt..ehehhe

    kayla..selamat menyibukkan diri anda ehhehe..n yeah practice senyum dr sekarang...ekehhkehke...

    ReplyDelete
  3. diana : thx..ok..simpanlah...jgn simpan jer..tgk map yg ada dlm kad tu then dtg..hehehe..nway thx!

    kein : hehehe..boleh jer..xde hal..dtg jer..:) wan dok flat ijau presint 9

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template