Free Image Hosting

Tuesday, May 26, 2009

Wedding Pt1

Assalamualaikum n selamat sejahtera semua

sekarang baru ada mood unt bercerita pasal wedding saya yg dah nak masuk 3 minggu x sgka cpt btl masa berlalu...bkn sbb my hubby ada disisi..dia still ada di kelantan..tp ntah nape mood untuk story morry pasal wedding ceremony hari tu tetiba dtg...hehehe..nway..tis just a short post..nak tnjk sikit gambo jer..nanti esk wan citer lbh lanjut..


nie gambo batal air sembahyang...dilaksanakan di rumah saya!hahaha iaitu di pekan razaki, ipoh
alhamdulillah semua berjalan dengan lancar...cerita selanjutnya tggu entry Wedding Pt3

nie pulak salah satu gambo mlm berinai..nape diaorg pggl mlm lps akad tu mlm berinai wan pun x brp pasti..sbb mlm sblm dah pakai inai dah...hahaha...nielah dia...cik puan wan sajidah memakai gaun yg sggttt chumel..n diiktiraf sbg cinderella yg plllggggg choooomellll..hahahaha..cerita selanjutnya dlm Wedding Pt4

nie majlis di rumah saya..mmg happening n penin...diaorg sblh pihak lelaki tlh menggamatkan suasana dgn membawa kumpln kompang..sgt terkejut ok!mmg x tau rancangan nie...act tau sikit2 tp sgka btl2...hehehehe...cerita selanjutnya entry Wedding Pt5

nie last day...dah penat dah senyum..kadang2 rasa mcm fake jer snym itu...hahahah...nanti citer dgn lbh lanjut....


7 comments:

  1. pheweet.. malam berinai siot!

    haha, aku nanti takde mlm-mlm berinai ni..huhuhu.. jimat kos, jimat pening, jimat masa, betul tak? haha..

    wey, nanti 20th june..dtg yer.. i need u there.. moral support.. takuttttt..

    ReplyDelete
  2. wan..
    tgh tunggu citer2 wan ni..
    tak sabar.. :P

    anyway..slmt pengantin baru..(selagi tak ilang inai, selagi tu masih baru)moga bahagia di dunia & diakhirat..cpt2 dapat baby..

    kad kawen wan smpai sudah tak smpai..meh, gi bom pejabat pos tu.hehe..(lupa diri jap yg i ni keje kat pos malaysia)

    ReplyDelete
  3. Quiyah : yup...hahaha jimat kos..tp dah diaorg nak wat..wan layan kan jer...hahaha

    insyallah wan akan hadir...wan akan bg support yg penuh bermoral...hahahaha

    Iza : hahahaha..akan menyusul entry weeing yg lain :)

    ho???x dpt??sadisnya!!!

    ReplyDelete
  4. salam wan..
    ape2 pun selamat pegantin baru walaupun terlambat skit n tahniah
    semoga dapat anak cepat2 :-) n kekal hingga akhir hayat..
    sorry ari tu x dpt dtg coz ade kursus...

    ReplyDelete
  5. congrat wan :)

    nk gmbr lagikkkkkkkkkkk...hehehhehe

    ReplyDelete
  6. dapat gak tengok gambo kawin. sorry wan.. tak dapat datang.. hmm tau la kan keuzuran2 yg ada... congratz!

    ReplyDelete
  7. ut wan!!!!tahniah tau!

    pengantin sgt cantek

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template