Free Image Hosting

Thursday, June 11, 2009

last entry

releks2..jgn terkejut dgn entry...hehehe....salam semua..:) n slmt sejahtera...rasa mls nak update pasal wedding ari tu..bkn x gumbira..tp nak taip lama2 n pjg2 sgt lah mls..for ur info wan dah jd sgt mls skrg nie..x tahu nape..:( nway..kalu sapa2 yg nak tgk gambo..setakat yg dah di upload, smua leh click link yag ada kat sidebar blog nie :) tgk jer..jgn komen lebih2 hahaha...

p/s:waaaa mls!!!!nyah kau dari sini!

3 comments:

  1. biasa la....bukan malas tp mood nak menulis tu kekurangan..... bila kurang mood..tu la jadi nye...... adioss...anyway..selamat utk semua nye

    ReplyDelete
  2. cweah dah pandai buat tajuk gempak dah sekrang ni...ewah ewah..nak jadi ibu dah ke blum?

    ReplyDelete
  3. eh sayang, nanti dtg eh den nyer tunang? ko tak datang mmg aku blasah ko cukup2.. nie malas-malas ni dah ade pape ke? *wink *wink

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template