Free Image Hosting

Thursday, July 30, 2009

cuti+konfius

skrg jam kat pc nie menunjukkan 2.31pg....ayak..mata xleh nak llp lg nie...td tghari dpt call dr en.Hubby dia suh blk ipoh urgent famili matters...adoi!dah ar dia call masa tu jam 1ptg..kul 3ptg nak kena wat presentation ngan pengarah BKP(JPA)..pasal sistem...wawawa terus xleh nak bg tumpuan...mula2 ingat nak blah terus..biar jer meeting tu..tp..pikir2 blk..krg buruks reputasi i..:P

lps jer meeting around 4pm blk ofis...tetiba user ada mslh ngan sistem bayaran untuk bayar biasiswa kat student...dah kena settlekan jgk...alhamdulillah dpt diselesaikan...then tpt kul 5 x pernah blk mcm nie..terus wan punch card then cabut blk ipoh....n now wan kat ipoh...masalah pun dah settle kot..kotlah..x taulak kot2 esk timbul blk..wawawawa...ok stop pasal mslh pasal famili nie...

skrg nie wan ada mslh besar jgklah...ok..untuk sapa2 yg x tau lg..wan skrg keje kat JPA putrajaya as a Pen.Peg.IT..alhamdulillah dpt kejekan...n this becoming thursday wan kena g BTN which is from 6th-10th Aug kat pontian johor...semua org ckp cepat wan dpt BTN...ok alhamdulillah lg sekali...tp tetiba..wan blk2 nie..wan tgk ada surat dr SPA..hahahaha apa nie???suspen2...dah llah baru smpi dr KL tup2 dpt surat pulak..wan pun apa lg..bkk surat tersebut...jeng2...surat tu menyatakan seperti berikut :

No. Kad Pengenalan

: 830513085808

Nama Penuh

: WAN SAJIDAH BINTI AHMAD SABURI

Peperiksaan

: PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41

Kod Skim

: 1609KH

No. Angka Giliran

: 1234207

Tempat Peperiksaan

: BILIK KELAS BLOK A, ARAS 2,
SEK. MEN. KEB. PUTRAJAYA
PRESINT 9 (1)
NO. 2, JALAN P 9F, PRESINT 9
62250 PUTRAJAYA

Tarikh

Peperiksaan

Bahagian

Seksyen

Masa Dari

Masa Hingga

08/8/2009

PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41

1

A

09:00

09:45

08/8/2009

PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41

1

B

10:15

11:00

08/8/2009

PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41

1

C

11:30

12:05

08/8/2009

PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41

1

D

14:00

15:00

08/8/2009

PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41

1

E

15:30

16:30

haaaaaaaaaaaaaaaaaa nie yg wat wan konfius nie...BTN 6-10/08 tup2 peksa PTD 08/08/2009..mcmana?????????2-2 sama ptg...so apa pendapat my dearest friends...HELP!!!!

.::LOVE is in the air::.

5 comments:

  1. a ah shu pun dapat, tapi tolak sbb setia dgn UM hehe. neway, kalau tolak BTN apa kesannye wan?? kalau takde pape kesan, gi jele exam tu.

    ReplyDelete
  2. btn bukan utk confirm..next time leh dpt lg peluang..sekali dlm servis.kalu x gi btn skang,diorg akan panggil lg

    ReplyDelete
  3. pilih yang mana gaji lebih besar?

    ReplyDelete
  4. shu : thx shu...wan dah tny pengurusan..n diaorg kata boleh mintak tggh...so wan akan g examlah tis weekends..wish me luck!

    dyana : thx d...yup!wan dah decide nak g peksa ptd tu :D

    hafiz : hahahha..sgt mata duitan kamu ini!!!:P

    ReplyDelete
  5. kalau g btn dapat kuruskan badan tau..
    kalau g exam leh memeningkan kepala ajer...hahahaha...
    kalau terasa nak jadi PEGAWAI pi lah exam..hahahahaha..
    tujuan pi btn tu sebenarnya nak memupuk semangat politik dlm diri...suh sokong warna biru...bukan suh tetapkan kerja...

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template