Free Image Hosting

Thursday, July 9, 2009

dah sebulan lebih...

dah sebulan lbh baru nak bercerita...hahahaha...nway saje jer nak update aktvt wan seblm2 nie...first off-site job yg wan kena wat semenjak keje kat JPA nie adalah jd salah seorang urusetia IT untuk karnival Jom Online anjuran MAMPU...sgtlah penat...dr 9pg-9mlm wan sorang jer IT officer yag dihntr oleh JPA unt kempen tu..ayak sgt sadis woooo tp best jgk sbb wan bkn pun jg sgt..byk main jer...siap main treasure hunt lg...best gilos...tp dpt saguhati jer....poster kat bwh nie...adalah poster kempen tersebut...heheheh...sapa2 yg rajin nek LRT mcm saya...anda akan dpt melihat poster tersebut....tujuan kempen nie adalah unt memudahkan proses pembayaran seperti zakat,pinjaman dll dalam satu web..wah promote gitu:P

masa nie jam 9pg..masih tiada pengunjung..dan sy sgtlah bosan menunggu..sbb sy org pertama yg smpi...mana org lain!!!!

dah ramai pengunjung...masa nie sgt penat..n waktu nielah network wat gilos....nsb ada pembantu dr PTPTN...thx yar...utang nanti byr..hehehehe

1 comments:

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template