Free Image Hosting

Thursday, July 9, 2009

trip to SABAH

actually ramai yg ingat kami g HONEYMOON...tp tekaan anda semua silap belaka...hehehe..sbb wan n enHubby pg ke sana bersama 23 org yg lain dari famili sblh wan...hehehe ramai ok...apartment pun kami sewa dua..sbb apartment tu besar..muat unt 12 org per apartment...tu pun ada ruang unt main guli,boling,layang...isk!merapu pulak....ok..teruskan cerita...kami sekeluarga pergi ke sana di pecahkan kepada dua..sebhgn naik flight dr penang n sebhgn dr lcct.. so me n enHubby naik flight kat lcct bersama my parents n makcik n pakcik n anak2 dia..brp byk n daaa...yg naik seblah penang..diaorg smpi awal..around 2pm diaorg smpi sabah..tp kami yg kat lcct nie smpi dlm jam 11mlm!!!!x adil btl!hahaha..diaorg dah rest kami terhegeh2 smpi...huhuhu...trip nie bermula aktivitinya dari 3-5hb yg lalu....so first actvt bila bgn dr tido..kena bgn awal coz subuh dia awal!!!wawawawa dah trn rmi siap2 nak g gunung kinabalu..p kaki gunung jer...:Pawal kami bertolak dlm jam 6.30 pg..tu pun cadangnya nak g kul 6 tp ada yg lmbt..so postpone 1/2hrs..so nielah gambo2 sepanjang kami di sabah...sikit jer..coz yg lain kat dlm camera adik sedara..smpi2 jer kat sana..dah ramai dah yg ada siap2 untuk mendaki..tp kami x mendaki coz nak kmpl tenaga unt petang nanti unt panjat bukit kat sepiloh..;) n main2 air panas..best owh....ada 3 tahap kepanasan...3-3 wan cuba tp yg the 3rd one...x thn....tu pun sbb adik sedara kelentong kata x panas...hahaha..masuk2 terus melompat!:Pso tgk jelah gambo...mls nak citer pjg2...nway...skrg wan sgtlah sibuk sbb proses permohonan ijazah dalam negara telah di ttp so skrg my turn unt proses the permohonan...JPA go!


6 comments:

  1. hehehe..mmg pun...tp x lrt..coz semua jauh2...

    ReplyDelete
  2. ooo g sabah xajak ek....xpe xper....

    ReplyDelete
  3. alo2....bkn mo ajak..nak ke jd ahli yg ke-24???hahaha

    ReplyDelete
  4. xkan tak bawa balik aper2 dr sana kut....hahahhahahaa

    ReplyDelete
  5. ada2...nanti kalu g jhr wan kasik ar...:D

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template