Free Image Hosting

Sunday, August 23, 2009

1st ramadan

SALAM RAMADAN KEPADA SEMUA UMAT ISLAM DI SELURUH DUNIA
"Kul 'am wa enta bi-khair!" ("May every year find you in good health!")

Hari nie dah masuk ramadan yang ke-4..ini bermaksud sudah 4 hari berpuasa sebg seorg isteri…hehehe.. alhamdulillah,1st Ramadan bersahur n berbuka di rumah mak..:D best sgt…tp mcm biasalah dah hmpr 4 bln bergelar isteri kpd en.Hubby…xpernah dia merasa masakan wan…huhuhuh..sian dia…bkn saja memsk… membuat air minum pun x pernah….sgt kesian ok…mana xnyer..weekend baru jmpa..tu dah satu mslhnya knp x memsk…bila jmpa weekend sabtu g keluar jejln..pergi bercinta…tgk wayang dll.pastu bila blk dah mlm..so miss memsk..hehehe…then esk pgnya ahad..ada kat umah mertua..mertua pulak jenis x kasik wan msk dapur..hahaha bahagia sggh :D apa lg..layan tv ngan bapak mertua…n en.Hubby…sblh ptg pulak dah gerak blk KL…bila wan nak memsk???cuba citer sikit…nmpknya selagi en.Hubby x dpt transfer KL selagi tulah tgn cik wan ni akan selembut sutera…hahaha…dan smpi sudahlah cik wan nie x pandai memasak…tp Ramadan kali nie best sbb 1st time berpuasa dgn en.Hubby,bgn sahur kul 4.30 memantau apa yg mak masak…2-2 mak sy pantau..hahaha..then bila dah siap pantau means 2-2 mak dah habis masak saya kejut en.Hubby bgn..nasib jenis sng bgn..pegang jer tgn terus dia terbangun…:D..x sbr rasa nak beraya…pki bj sedondondon…hahaha… itulah serba sedikit pasal 1st puasa as a wife :P

.::LOVE is in the air::.

2 comments:

  1. wallaa.. bestnyer ibu mertua mu wan.. jeles aku.. ahahah.. harap2 ibu mertuaku juga begitu.. ngee..

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template