Free Image Hosting

Wednesday, September 23, 2009

Upi,Abu dan Laura

finally...abis jgk citer nie..sbnrnya wan bkn tgk sgt citer nie..sbb ia bersiaran waktu bekerjalah kan..tp wan ada jgklah gk citer nie dlm 2-3 episod..tu pun sbb wan mc ke..cuti ke...hehehe..nway..citer nie baru jer abis td...pada episod yang ke-103 baru settle...sapalah yg ikut citer nie mesti penat...wan bkn apa..suka slanga si laura nie bila bercakap indonesia mahupun english...cool jer buyi nyer...hahaha...nway sbnrnya wan bosan nie..dah 2 hari dok umah sensorang...famili g blkkmpg kedah..wan septtnya ada ngan diaorg..tp di sbbkan en.Hubby nak kena blk bekerja smlm dia dah start keje..so wan pun ikutlah dia sian pulak dia kalu blk sensorang dr kedah...blk hari pulak tu...sian dear...;) so smlm ngan hari nie bersendirian di rumah...pintu gate tu mmg x bkk mangga dia since kelmarin.hahahaha...pintu cermin umah n gril semua kunci..mcm xde org kat umah...bkn wan takut..tp berhati2 haahaha....en.Hubby dah selamat memulakan tugas dia smlm..dia bertolak dr ipoh kul12.30tghari...sedih bangat!hahaha..tp best gak..leh jejln ngan kawan2...ok..disbbkan wan sorang n raya thn nie sgt best..wan akan update pasal raya jap lg...nie nak g iron baju jap...tatata

p/s:sbnrnya entry nie tajuk dia apa????hahahhahaa

.::LOVE is in the air::.

3 comments:

  1. aku pon suke dier.. kiut bangat!

    ReplyDelete
  2. hehe...tqah pun suke dgn laura..tp xpenah ikut pun cite ni,,xpaham..hehe..

    emm, kak wan, kalau nak tanya pasal scholar jpa dgn akak boleh?

    ReplyDelete
  3. Q: aku plg suka bila dgr 'slanga' omputih dia...tergeliat lidah aku...:P

    Atiqah: nak tny pasal apa? kalu bleh jwp..akak torai..:)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template