Free Image Hosting

Tuesday, October 27, 2009

ALHAMDULILLAH

Syukur kehadrat ilahi atas kurniaan-NYA yg x terhingga….last weekend (sabtu&ahad) wan saje je wat preg test…hehehe…pg2 buta bgn tdo..around 5.10am..wan buat test tu…n the result! POSITIVE…wan pun bg tau en.hubby..masa tu rupa2nya dia pun dah terjaga…dia xleh tdo katanyalah…:P so bila wan bg tau kat en.Hubby terus dia mcm teruja je nak dtg ptjaya…sbb last week wan x blk ipoh…so dia kena dtg sinilah…sbb dia blk dr Kelantan ke ipoh..tp sempat wan pesan…jgn bg tau sapa2 lg..sbb nak cnfrm kali kedua…sampai2 je en.hubby n my mil dr ipoh terus dia masuk bilik nak tgk bukti…hahaha..sengal betul!nway..he so happy…. sengih memanjang..tp masa tu my mil x tau lg…so we decide nak g beli preg lagi sekali kat alamanda…so tghari lps zohor..terus kuar g mkn kat warisan..then terus g alamanda..bwk sekali mil…tp masa nak beli preg test nie..my mil duk kat bwh jer..dia penat nak naik tgkt 2..kami pun apa lg…lari naik lif..hahahah..then..blk umah terus test..dan keputusannya…sekali lg positive!!! So ahadnya we decide nak g jmpa doctor buat kepastian n nak tau dah brp lama….nie adalah gambar bukti.. :P

.::LOVE is in the air::.

8 comments:

  1. Alhamdulillahh.... Congrats wan..!!!
    Jaga diri elok2 kay.. early stage ni sensitive skt. Jgn over active tau...

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, kak wan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (^^)v

    ReplyDelete
  3. thx to both of u....insyallah..akan di jaga kesihatan ini..walaupun dok sensorang kat ptjaya nie...wawawawawa

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah Wan, jaga diri baik² yer...(^_^)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tahniah wan.>!! heppi dgr..!! doakan kein plak...kein nie xder rezki lagi wan...teringin nengok husben sengih manjangggg..ehehehe

    ReplyDelete
  6. kein : insyallah...lps nie giliran kein dgn hubby pulak..cuma cepat@lmbt jer..insyallah ada tu..mana tau lps nie wan dgr berita gembira dr kein pulak...:) nway..thx kein...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak wan..... :-)
    hehe...mesti teruja kan?? :-)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template