Free Image Hosting

Tuesday, October 27, 2009

OSIM

Slps 2 hari masuk umah…kebetulan en.Hubby ada lg kat ptjaya nie..so wan amik kesempatan lor mengepow dia…heheheh..semenjak 2 menjak nie wan rasa x sedap badan n rasa mcm berat sgt…x nak ngaku tu berat dah tambah..hehhee..so masa jln2 kat alamanda tu wan ajak en.Hubby singgah OSIM saje jer nak tgk2..tgk ke?past tu wan tny kat salesgirl pasal product osim…unt kesihatan. unt xcersice since wan xde masa nak g jog…..hehehe (alas an org mls)..so dia ckp yg Noro MaxTrimmer dah abis stock..wan ingat nak pow en.Hubby yg tulah…hahahaha..tp bila en.hubby dgr dah habis stock terus dia sengih panjang…tp wan x putus asa..wan tny lg kat salesgirl tu..selain noro apa lg yg ada untuk xcersice…so dia intro kat wan OSIM uRobic …en.Hubby penin…hahahaha padan muka dia…wan apa lg…terus tgk apa yg dia ckp tu…hurm…mcm pelik jer benda nie unt xcersice…tp bila tgk blk…n test..mmg mengeluarkan peluh…so..wan bodek2 en.Hubby…apa lg en.Hubby guna strategi unt tidak membeli…hahaha..dia tny mcm2 kat akak salesgirl tu…mcm2 yg x logic pun dia tny..hahahahah…last2 dia tny ‘unt org pregnant x bo kan?’…then akak tu jwb..a’ah x bo…sbb dia melibatkan senaman area abdomen kita…wawawawa..masa tu wan ckp ala…beli jelah…bkn ngandung lgpun…tp en.Hubby kata…’ok..tp kena tggu smpi dtg bulan dulu…baru bo guna..kalu x..xbo!’(masa nie wan dah lewat a week..)..lps jer en.hubby ckp mcm tu…terus dia keluar dr osim tu…then bila dia masuk blk dia terus byr..hahahaha I love u….:P so apa lg..bila dah beli brg kat situ, kami pun di layan ar dgn bertambah baik..siap test OSIM uYoyo harga rm12k++…sedap woooo smpi en.hubby kata kalu ada duit ni mau dia cekup….hehehehe….then lps settle payment bagai terus balik umah….n nielah dia OSIM uRobic yg telah berjaya di ‘pow’ oleh wan…. :P


p/s:en.Hubby pun ada rembat satu benda kat osim..sedap owh tengkuk pki benda tu...(benda kelabu atas kotak)

.::LOVE is in the air::.

2 comments:

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template