Free Image Hosting

Tuesday, October 27, 2009

'SESUATU'

Last weekend means ahad lepas bersamaan dgn 25hb102009 wan dah g wat check up ngan doctor ‘bout my preg…alhamdulillah dah 5w lbh…n now wan cuba unt bergerak dgn perlahan2 hehehehe…tp kekadang lupa daratan jgk..heels ttp pki ok!jgn mare…hehehe..ok..smbg citer check up…masa check up tu doc.wat ultra-sound…tp masa tu x nmpk apa lg..tp yg pasti ada sesuatu dlm perut ku…heheheh..lps je kat klinik tu…terus en.Hubby jd paranoid..jln pun dia asyik nak berkepit jer..kalu wan jln laju sikit..mula dia tarik tgn..huhuhu..x best ok jln pelan2…hehehe..tp yg wan plg suka tgk en.Hubby..dia sgt2lah suka..senyum memanjang…I loike!ok…lps jmpa doc..wan n en.Hubby g naik train ke low yat…krn..sekali lg..wan tlh membodek en.Hubby pd mlm sabtu unt membeli ‘sesuatu’…tp yg menariknya kali ini..en.Hubby lgsg x kisah..hehehehe..dia kata..'nak ke?ok jer..jom kita ke low yat'..apa lg..dgn lgkh yg terpaksa di perlahankan..hahahaha wan pun ke low yat..unt membeli ‘sesuatu’ itu..dan bila smpi jer..tanpa berfikir pjg..terus je en.Hubby pilih ‘sesuatu’ itu..dan terus membayarnya... ’sesuatu’ itu adalah..tarrraaaa….MY NEW NETBOOK..Ultra-Thin 10.1" Acer Aspire One :)



.::LOVE is in the air::.

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template