Free Image Hosting

Thursday, June 25, 2009

FRIENDSHIP DAY

1 comments
It ' s National Friendship Week.


HA P P Y FRIENDSHI P WEEK TO ALL MY FRIENDS OUT THERE!!!!!!



YOU ARE MY FRIEND AND I AM HONORED.********************************************************************************
F - Few
R - Relations
I - In
E - Earth
N - Never
D - Die

Monday, June 22, 2009

Wednesday, June 17, 2009

TISYA & AISY

2 comments
FINALLY!!!!!i've got a chance to meet tisya n aisy!!!n also her mother shu...alhamdulillah dah hmpr 13 thn wan x jmpa shu akhirnya berpeluang unt bertemu ngan dia waktu dia habiskan waktu berpantang dia kat umah family dia kat puncak meru n wan pun kebtln blk ipoh last week...sgt best!!!1/2 jam chit-chat ngan shu,mak n abah dia...rasa mcm kejap sgggttttt!!!!shu nanti kita meet lg k?:)shu x byk berubah...sama mcm dulu...lan jer x smpt jmpa.sbb masa wan n en.Hubby smpi, lan otw blk ipoh..so x smpt nak jmpa dia....anyway,tisya sgggtttttlaaahhhh comel ok! mata dia tu!!adoi tisya...aunty yg tgk pun leh cair..nanti kalu ada boy2 yg tgk mesti tgkp lentok punya...hahahah...n aisy...sgtlah cute!!!wan x berani dukung dia sbb kecik sgt....nway wan wish all the best unt shu n family....wan doakan korang bahagia ke akhirnya.....aminnnnnn

p/s:nie gambo amik dr blog tisya&aisy..wan terlupa nak tgkp gambo ngan diaorg...apalah wan nie!!!dlm kete baru teringat!!!!

Thursday, June 11, 2009

last entry

3 comments
releks2..jgn terkejut dgn entry...hehehe....salam semua..:) n slmt sejahtera...rasa mls nak update pasal wedding ari tu..bkn x gumbira..tp nak taip lama2 n pjg2 sgt lah mls..for ur info wan dah jd sgt mls skrg nie..x tahu nape..:( nway..kalu sapa2 yg nak tgk gambo..setakat yg dah di upload, smua leh click link yag ada kat sidebar blog nie :) tgk jer..jgn komen lebih2 hahaha...

p/s:waaaa mls!!!!nyah kau dari sini!

Sunday, June 7, 2009

1 month~

3 comments
alhamdulillah...dah sebulan hari nie perkahwinan wan ngan en.Hubby....alhamdulillah semua berjln dgn baik..walaupun kami ddk berjauhan..abg tkr cpt..x lrt nak blk tiap2 minggu..:P n thx for the GIFT..best giler...alhamdulillah..kasih sayang dia x pernah kurang..rasanya mgkn dah lama kami berkawan...so bila kawin nie dia rasa relax jer..:) rasa mcm girlfriend n boyfriend jer...;) tiap2 ujung minggu bila kami berjmpa..rutin wajib hari sabtu ialah menonton wayang..hahaha..best sgt....antara film yg dah kami tgk angles&demon syok owhhhh,terminator wan tdo ok!haha,n Night at the museum...best2 n nie hadiah yg en.Hubby bg sempena 1 month anniversary...:D i like!!!!

W910i

Saturday, June 6, 2009

smbg kisah wed Pt2

0 comments
kepada sesiapa yg belum baca wedding Pt2...click sini ---> http://pearleikichi.blogspot.com/2009/05/wedding-pt2.html
entry kali nie merupakan smbgan unt entry Wedding Pt2. alhamdulillah setelah selesai mjls akad nikah pada ptg jumaat 08052009, semua jemputan telah dijamukan dengan hidangan yg biasa2 jer...sbb mlmnya plk ada mkn2...serta majlis potong kek..actually majlis potong kek nak wat sabtu mlm tp memandangkan nanti famili members semua dah blk past majlis nanti...so we decided nak wat mlm jumaat...so berlansunglah mjls2 potong memotong nie..n gambar bergambar...btl ke ayat tu?? :P n majlis mlm tu selesai tpt jam 12...waaaa esknya dah nak kenduri pulak....penat2....so..nie serba sedikit gambar2 pada mlm tersebut...


Monday, June 1, 2009

SMART TAG...hehehe

2 comments
SMART TAG dr pakcik dot..hehehe

Assalamualaikum n selamat sejahtera

1ST OF ALL SAY SORRY TO PAKCIK DOT..SBB DAH DKT 2 BLN BARU WAN DPT NAK JWP TAG NIE…HEHE…sorry ar pakcik :D n thx sbb saje2 nak tag wan..hahaha…wan try jwp tag nie dgn sebaik mgkn..:)

arahan SMART TAG :

(Upload picture yang anda gemari dan jawab soklan dibawah)

picture yang anda gemari



Kenapa anda suke gambar ini?

sbb at last wan n en.Hubby telah selamat di ijab Kabul n en.Hubby dah menunaikan janjinya 9 tahun 5 bulan yang lalu….

Bila kali terakhir mkn pizza?

hurm..dah lama dah…x ingat….rasanya tahun nie blm lg kot..sbb addicted to mcD....

Lagu terakhir yg anda dengar?

lagu yang ada kat blog wan nie..hehehe..sbb masa jwp tag nie..lagu nie yg berulang2…ok!tkr lagu ah!bosan!

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?

tggu solat isyak n dok teringat en.Hubby yg jauh nun kat kelantan :(

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?

nama sendiri…x phm ke org tny nama selain nama sendiri!!! Dah wan suka nama wan..so suka atilah..hahaha

Tag lagi 5 org *soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!

1. alhafiz
2. cinoi
3. ayu
4. zaza
5. kaizar

no 1 pada anda?

kawan kat UTHM dulu…n still kwn smpi skrg…n tgh tggu bila dia nak kawin nie!!!hafiz!cpt kawin!:P

Org no 3 ada hubungan dgn sape?

dia ada hubungan dgn en.Fiance dia...masihkan?????

Kata sesuatu berkenaan no 5:

kaizar!wat tag!:P

Bagaimana dgn org no 4?

bakal mengikut jejak wan insyallah dkt2 ujung thn nanti.. :)

Siapa org no 2?

seseorang yang kemaruk dengan online shopping!n wan suka citarasa dia bila shopping…


 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template