Free Image Hosting

Wednesday, February 3, 2010

1st Appoinment

salam semua...hari nie wan nak citer pasal 'our' 1st appoinment with a doctor...alhamdulillah.. unt pemeriksaan kali pertama nie en.Hubby ada bersama untuk teman wan g ke Klinik Kerajaan kat putrajaya nie...masa 30 December 2009 wan budget wan amik cuti sbb wan nak g check up pg2..tup2 ada emergency kena g meeting kat cyberjaya...ayak!bengang betul!org pg2lah best. fresh...doktor pun x byk sgt nak komen kalu ada apa2 mslh...huhuhu..tp di sbbkan tugas..wan terpaksa g jgk ke cyberjaya..nasib en.Hubby ada unt menenangkan perasaan wan masa tu...rasa mcm nak ngamuk pun ada...en.Hubby kata...'xpe...meeting smpi kul 1 jer...nanti lps lunch kita leh pg...' sggh baik betul en.Hubby nie..sgt sbr...so pg2 wan g meeting kat cyber...dlm kepala otak dah sengal semcm jer..mls nak bg apa2 pendapat...jd pendengar n wat keje apa yg ptt je...hehehe..tpt jam 1 en.Hubby dtg ke JPA cyberjaya unt amik wan then terus ke presint 9 unt ke klinik tersebut..alhamdulillah petang tu x ramai sgt org...so...proses berjalan dgn lancar.. cuma..klinik tu 'canggih' bebenor...smpi konpius di buatnya...almaklumlah kali pertama g klinik tu...then smpi masa wan g wat urine test,amik darah,then jmpa nurse....so nurse pun bglah nasihat supaya buat itu..ini...pakaian mcm itu...mcm ini...jaga kebersihan diri..dlman n luaran.. dll....lps jmpa nurse last sekali jmpa pn.Doktor...sgtlah baik...kebykkan doktor2 n nurse2 yg keje kat bahagian ibu2 ngandung nie..semua ngandung jgk...hehehehe...dia pun scanlah perut wan..alhamdulillah..baby membesar dgn sihat...n doktor cuma pesan supaya wan jg kesihatan n jgn penat2 sgt...doktor kata...wan penat sgt...so dia suh rest bebyk...nak rest mcmana kalu kerja memerlukan komitmen yg tinggi..so lps selesai proses di klinik wan terus pecut...eh!bkn..en.Hubby memecut kereta menuju ke ipoh...yey!so smbtlah kami new year di ipoh....

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template